Obludárium: Milan Kňažko + Jana Kirschner + Michal Ivan

Štvrté Obludárium všetkých odrovná! Pečené obludy budú padať do huby! Kanonáda vtipov rozmetá všetko naookolo! Osobnosti obludného kalibru prezradia, kde driemu ich obludy a ako k nim prišli. Na Pištovo pozvaNIE nepovedali NIE: herec Milan Kňažko, speváčka Jana Kirschner a šialený ilustrátor Michal Ivan.

Milan Kňažko
jedna z najvýraznejších osobností česko-slovenského divadla a kinematografie. Tvár a hlas Nežnej revolúcie. Stál pri zrode samostatného Slovenska i Ministerstva zahraničných vecí. Neskôr šéfoval komerčnej televízií a vytiahol ju na vrchol. V posledných voľbách kandidoval na post prezidenta Slovenskej republiky. Aké zviera v sebe skrýva tento charizmatický herec?

Jana Kirschner
popredná slovenská speváčka s nezameniteľným hlasovým prejavom. Úspešná popová diva, ktorú rešpektujú aj kritici vo svete alternatívneho umenia. Pesničky z jej repertoára doslova zľudoveli. Čo v sebe skrýva krehká Janka, keď dokázala porušiť, rozbiť a prekročiť nekompromisné pravidlá showbiznisu? Jej obluda bude sakra veľká!!!

Michal Ivan
s kreslením začal tak, že si steny izby oblepil bielym papierom, zobral štetec, farby a začal makať. Do povedomia verejnosti sa zapísal ako autor obálok kníh fenomenálneho fantasmagora Juraja Červenáka! Ako jediný z Čiech a Slovenska kreslil zberateľské obálky komixov pre Američanov. Navrhuje postavy do svetových počítačových hier, na svojom konte má aj hracie karty! Michal Ivan – permanentne prebudená a fanaticky makajúca obluda, ktorú netreba prebúdzať!

Pišta Vandal
mozog a zakladateľ Obludária, ktorý sa v ostatnom čase dal aj na stendapkomedy. Ťažký kaliber, ktorému nie je nič sväté. Prekukne všetky frázy, tlachy a floskule! Pišta má mentálny postreh divej šelmy a líščí ostrovtip. Všetky tieto atribúty plus levia hriva zaručujú, že žiadna obluda nezostane driemať!

An entertaining talk show that will tear the audience apart. Three guests, who do have something to say! A host, who won´t fit in his own skin! Deadly music! A beast sleeps inside all of us! And the Monster show will wake it up!