Hudba mesta: From Our Hands + Talkshow + Fat Kit a Supa

Indie rocková kapela From Our Hands po prvýkrát predstaví svoj nový album a ukáže, či ním prekoná chvály na svoju doterajšiu hudbu. Gitary a rockovú hudbu so sebou prinesie vystúpenie bratislavskej skupiny Talkshow. Večer vystúpi tiež dvojica Fat Kit, ktorá prinesie zmes elektroniky s tradičnými i menej tradičnými nástrojmi. Spolu s ňou vystúpi raper Supa.

From Our Hands
Slovenská skupina zaujala ešte predtým, než vydala svoj debut Buildings Fall. Kapela čoskoro vydáva svoj nový, v poradí tretí album, ktorý po prvýkrát predstaví v KC Dunaj. Zatiaľ z neho vypustila von úspešný singel MNYTLKS, ku ktorému natočila zaujímavý čiernobiely videoklip:https://www.youtube.com/watch?v=u1qMRcGURTQ. Skupina bola založená v roku 2007 v Bratislave. From Our Hands s pravidelnosťou hrávajú nielen na Slovensku, ale hlavne v Čechách, kde absolvovali spoločné turné s kapelou Sunshine a za zmienku stojí aj účasť na festivale Rock for People a mnohých ďalších.

Talkshow
Bratislavská Indie rocková kapela na jeseň minulého roka vydala druhý album s názvom Kunst, ktorý je kritikou opäť ocenený pozitívne a obsahuje aj hit Shadows, ku ktorému vznikol veľmi zaujímavý klip svetovej úrovne:https://youtu.be/uh0MO7KdP6o. Debutový album s jednoduchým názvom Talkshow (2009) získal pozitívne hodnotenia rovnako od fanúšikov aj kritikov a kapelu zaradil do špičky slovenskej indie scény. Klip na song These Lights bol na prvom mieste hitparády MTV Wishlist viac ako 10 týždňov.

Fat Kit + Supa
Projekt dvojice Pavol Kulich a Róbert Monček. Vo svojej tvorbe mixujú elektronické vplyvy so živými zvukmi gitár, klavíra, syntetizátorov a to všetko okoreňujú netradičnými nahrávkami kľúčov či spajlí a podobne. Na konte majú LP s názvom 87 bears, ktoré zaujalo nielen poslucháčov, ale aj kritikov. Na koncertoch s nimi vystupuje aj raper Supa zo skupiny Moja Reč, ktorý nebude chýbať ani na koncerte v KC Dunaj.

Concert of the Slovak rock band From Our Hands, which brings to the scene a high quality sound on a European level from the very beginning. The band will release their new and long-expected album. The evening will also feature the band Talkshow and the music project Fat Kit.