burn Residency vyhlasuje päticu finalistov za ČR a SR!

V minulých měsících odstartovala burn Residency 2014 hledání nové DJské Superstar. První fáze největší celosvětové DJské soutěže, kdy DJs nahrávali své mixy a fanoušci hlasovali, je nyní ukončena.

Teď je čas, aby nejlepší soutěžící z celého světa ukázali svoje umění živě na podiu! Proto se budou v následujících týdnech konat po celém světě lokální finálové party. Za Českou republiku a Slovensko předvede 2. května 2014 pětice nejúspěšnějších DJ’s svůj talent na finálové party v pražském prostoru SaSaZu. Speciálními hosty večera budou holandský DJ a producent Daniel Sanchez, který se u nás těší velké popularitě zejména díky fantastickému vystoupení na předposlední Sensation, a dále domácí špičkový DJ a producent Subgate. Ti budou nejen podporovat soutěžící DJe, ale budou i hlavními hvězdami party burn Residency – Mix Off!

danielsanchez

Vítěz lokálního kola soutěže získá jedinečnou životní příležitost reprezentovat Českou republiku a Slovensko na Ibize pod vedením Peta Tonga a Carla Coxe. Všichni pozvaní DJové mají šanci na celosezónní rezidenci v jednom z nejprestižnějších klubů na ostrově. Až skončí léto, jeden z nich se stane příští DJskou Superstar a získá investici do kariéry ve výši 100.000 EUR.

Před vyhlášením soutěžících z Česka a Slovenska bychom chtěli poděkovat za burn Residency všem DJům, kteří se zúčastnili, a všem, kdo hlasovali pro skvělé české  a slovenské mixy, které byly zaslány do soutěže!

Dámy a pánové, toto je pět českých a slovenských finalistů:

finalists

A zde jsou jména těch, kteří se zúčastní finálového večera v SaSaZu: Pompeiy, SabianiDenes Toth, Tokatko, Zuzka

Kvalita většiny nahraných mixů byla na vysoké úrovni, a nebylo jednoduché vybrat pětici finalistů. Těchto pět DJ’s kromě vysokého počtu hlasů zaujali technikou mixu, kreativním výběrem tracků a také komerčním potenciálem pro další Djskou kariéru.

Chcete-li si  zažít jeden z vrcholů elektronické taneční hudby v České republice a na Slovensku, připojte se dne 2. května k finalistům v v pražském SaSaZu, podpořte svého favorita a buďte u vzniku nové DJské Superstar!

Vstupenky na Burn Residency Mix Off 2.5. v SaSaZu s Danielem Sanchezem, Subgatem a pěticí finalistů, jsou v prodeji sítích Ticketpro a Ticketportal za 100 Kč. Na místě budou v prodeji za 100 Kč, a od půlnoci za 150 Kč.

Přidejte se k události zde: https://www.facebook.com/events/500008626788042/?fref=ts
Více na https://www.facebook.com/BurnEnergy

burn mix off poster

Zdroj: burn Reside