Il Divo vystúpia v Bratislave s muzikálovou hviezdou!

Počas septembrového koncertu Il Divo na Slovensku bude slávne zoskupenie sprevádzať muzikálová speváčka a herečka Lea Salonga, držiteľka ocenenia Tony & Olivier Award.

Spoločne vystúpia 27. septembra 2014 v bratislavskej Slovnaft Arene v rámci európskeho turné. Bude to už tretie vystúpenie známych lámačov ženských sŕdc na Slovensku. Po oboch vypredaných šou bude bratislavská Slovnaft Arena opäť praskať vo švíkoch vďaka populárnemu zoskupeniu interpretov klasickej a popovej hudby. Okrem toho, že sa ženám z členov kapely podlamujú kolená, Il Divo celosvetovo predalo vyše 26 miliónov albumov a tentoraz prináša to najlepšie z broadwayských muzikálov. Il Divo predstaví svoj šiesty štúdiový album s názvom A Musical Affair, kompiláciu slávnych broadwayských songov ako Fantóm opery či West Side Story. Album obsahuje duetá s Barbrou Streisand či Nicole Scherzinger.

Lea Salongadodá vystúpeniu šmrnc vďaka svojmu silnému hlasu, ktorý perfektne vyznieva v sólových pasážach aj v duetách.

„Odmalička som milovala muzikály a neviem si predstaviť talentovanejšiu skupinu, s ktorou by som mohla spojiť sily. A snáď mi páni odpustia, no nedá mi nespomenúť, že sa na nich navyše veľmi dobre pozerá,“ hovorí s úsmevom slávna muzikálová speváčka Lea Salonga.

Rovnako si spoluprácu pochvaľujú aj členovia skupiny Il Divo. „Sme nadšení, že nás počas našej výpravy do sveta broadwayských hitov bude sprevádzať taká uznávaná a talentovaná hviezda mnohých muzikálov. Je to pre nás veľká česť.“

Pôvodom filipínska speváčka Lea Salonga je držiteľkou viacerých významných hudobných ocenení. Bola prvou aziatkou, ktorá si zahrala Eponinu v slávnom broadwayskom muzikáli Bedári. Lea si zaspievala aj vo filmových rozprávkach Aladin či Mulan a bola porotkyňou vo filipínskej verzii súťaže Hlas.

Pozrite si spoločné vystúpenie Il Divo s Leou Salongou:

https://www.youtube.com/watch?v=0keDNXXQXGg

IL DIVO – A MUSICAL AFFAIR: The greatest songs of Broadway Live je celkovo štvrtým svetovým turné skupiny Il Divo. Potrvá 10 mesiacov, kapela počas neho prejde 6 kontinentov a odohrá dovedna 138 koncertov!

IL DIVO – A MUSICAL AFFAIR: THE GREATEST SONGS OF BROADWAY LIVE
27. septembra 2014 – Bratislava, Slovnaft Arena (Zimný štadión O. Nepelu)
Lístky sú v predaji v sieti Ticketportal, Eventim a Predpredaj.sk
Viac informácií nájdete na: www.IlDivo.com a www.vivien.sk

IL DIVO

Il Divo je najznámejšia medzinárodná vokálna pop-operná skupina. Predala vyše 26 miliónov albumov, získala vyše 50 prvenstiev v singlovom rebríčku, 160 zlatých a platinových platní. Ich albumy sa predávajú vo vyše 33 krajinách sveta. Medzinárodné kvarteto tvoria tenorista Urs Buhler zo Švajčiarska, barytonista Carlos Marin zo Španielska, popový spevák Sébastien Izambard z Francúzska a tenorista David Miller z USA. Zoskupenie Il Divo po prvýkrát vystúpilo v roku 2003.

Web: https://www.ildivo.com
Facebook: https://www.facebook.com/ildivo
Twitter: https://twitter.com/ildivoofficial

plagatIlDivo

Zdroj: VIVIEN Agency