Retro: summer edition

Letná RETRO párty! Tancovať budeme v rytme nezabudnuteľného československého soc-popu, rock’n’rollu, funky, diska a 70. i 80. rokov! Známe hity oprášia obľúbení DJi Arnoštek a MarikAbba, ktorých bude sprevádzať špeciálna projekcia z dobových videí VJ Bliksu. DJ Arnoštek pripraví vinylovú selekciu tých najväčších hitov od 40. rokov až po ranné 90. roky.

Počuť budeme hity overené rokmi, na ktoré sa len ťažko zabúda. “Baví ma sledovať, ako si ľudia užívajú hudbu svojich rodičov a skladby, ktoré počuli kedysi dávno a znova majú tú možnosť si ich pripomenúť,” hovorí DJ Arnoštek. DJ MarikAbba namieša koktejl 80. rokov a rock’n’rollu s miernými zábermi do swingovej éry. Milovníci retra sa môžu tešiť na nádielku soc-popu a klasických československých evergreenov. “Ako už moje alias napovedá, moja úchylka je jednoznačne Abba a z domácich interpretov Marika Gombitová,” dodáva MarikAbba.

Summer RETRO party brings hits from Czechoslovak soc-pop, rock’n’roll, funk, disco and 70s and 80s to served to you by Arnoštek DJ and DJ MarikAbba. Accompanie by a special screening from VJ Bliks.