Borra a Smola a Hrušky vám prezradia ako chutí láska!

Zdá sa, že na slovenskej hudobnej scéne panuje priateľstvo. Dôkazom je aj najnovšie dueto kapely Borra s lídrom kapely Smola a Hrušky.

Po debutovom albume skupiny Borra Rýchlo a zbesilo, ktorý vyšiel koncom roku 2011, v štúdiu Randal Factory pod producentským dohľadom Jimiho Cimbalu a Zoliho Tótha pracuje na svojom novom štúdiovom albume. Hotový by mal byť na jeseň. Po pilotnom singli V ľuďoch je niečo zlé, ktorý vznikol v spolupráci so spevákom skupiny Zoči Voči Michalom Žitňanským, prichádza kapela Borra s druhou novinkou.

Image2

Skladba Hey, ako chutí láska vznikla tiež po spolupráci, tentoraz s lídrom kapely Smola a Hrušky Spokom a jej dychovou sekciou. Letná pesnička v rytme ska sa narodila počas 24-hodinovej návštevy Hrušiek v Nitre. Počas nej stihli v nočnej smene nahrať v štúdiu samotný song a po krátkom spánku na druhý deň v obci Lukáčovce za rekordné dve hodiny zvládli aj nakrútenie videoklipu k hudobnej novinke. Podľa slov speváčky Barbory to bol skutočne hektický deň s minimom spánku, ale s množstvom zábavy, o ktorú nebola s chalanmi z kapely Smola a Hrušky núdza.

„Vzhľadom na takmer žiadnu prípravu a významnú improvizáciu na pľaci sme s výsledkom spokojní a veríme, že sa bude páčiť aj fanúšikom,“ dodáva Barbora. „Teší ma, že sme si užili zábavný a plodný večer s milými ľuďmi a pri tom sme nahrali energickú a pozitívnu skladbu. To, že sme takmer vôbec nespali a pokračovali sme natáčaním klipu, ktorý sme s Barborou vymysleli a natočili v priebehu dopoludnia, beriem ako peknú ukážku silného ducha, spolupráce, kreativity a nekonečných možností človeka. Výsledok tejto 18­hodinovej párty predčil moje očakávania,“ pripája Spoko. O videoklip sa postarala partia z The Goodsons Company a ten krásny kabriolet do rúk sympatickej speváčky zveril Miko Hladký z Gladiatora. Spoločná skladba kapely Borra a Spoka zo Smola a Hrušky bude mať pódiovú premiéru už tento piatok na Cibula Feste v Holíči.

Image4

V prílohe vám zasielam link na videoklip ku skladbe Hey, ako chutí láska a rovnako aj na starší klip ku skladbe V ľuďoch je niečo zlé (videoklip vznikol v produkcii agentúry Žijeme hudbou).

Zdroj: Nikoleta Kováčová