B-Complex opäť v Žiline na Join to Drum and Bass Music.

13. septembra sa žilinský *enjoyclub premení na mekku Drum and Bassu. Radi by sme Vám predstavili Headlinera a prvú polovicu umelcov.

Jake Sick

Otvárať hlavný stage bude žilinský producent a DJ Jake Sick, ktorý sa venuje hlavne Dubstep-u, Drum and Bass-u a Glitch hop-u. DJingu sa začal venovať neskôr ako produkovaniu, čo je pomerne výnimočné. Začínal v hip-hopovom zoskupení Rapresia. Jeho zručné mixovanie utvrdzuje aj populárny glitch hopový set, ktorý sa vyšplhal na 9-tu priečku na portáli MIXCLOUD. Prajeme príjemné počúvanie.

Matis a Huspi sú ďalšie esá za mixpultom

Huspi je pôvodom z Prievidze. V roku 2007 sa stáva s Matisom a s dalšími chalanmi, Spirom a Swatchom členom ‚Nuclear Crew‘ . Začínajú spolu organizovať drum and bassové akcie v legendárnom Subclube. V roku 2012 spolu s Matisom preniká do ‚dnb.sk‘ a sú rezidentmi parties ‚dnb.sk @ Subclub presentz‘. V súčasnosti všetku svoju energiu venuje spoluorganizovaniu práve týchto akcií. Tejto dvojici sa podarilo pritiahnuť na Slovensko mená ako sú DJ Marky, High Contrast, Spor, Apex, Chris Renegade, Panacea, Klute, Aeph, Dub Elements, Miss Redflower, Skitty, Kenei.

Huspi set Radio_FM : https://dnb.sk/news/7970/huspiho-super-mixovany-set-zo-signall-fm-v-plnej-kvalite/

Žilinskí Furibund & Serious Sax

Rezidenta a spoluorganizátora žilinských Crank Time sessions veľmi dobre Žilinčania poznajú. Na konte má takmer 40 rovnomenných eventov, ktorými Crank Time tvorili gro žilinského undergroundu. Zožal úspech aj ako nováčik roku 2011 v Slovak Drum and Bass awards. My vieme, že tento titul má oprávnene. Vy sa o tom presvedčíte 13.9. Sprevádzať ho bude talentovaný a šialený žilinský saxofonista Matúš alebo ak chcete Serious Sax.

B Complex

B complex je jeden z najznámejších slovenských producentov a DJov drum and bass-u. Hudbe sa začal venovať ako 12 ročný, dnes vystupuje pod top značkou Hospital records. Vypredáva party od Nového Zélandu až po britské ostrovy. Pozvanie prijal aj do *enjoyclub-u, na party Join to DNB music.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/26339″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Dohnny Jepp

Je rezidentom a dramaturgom *enjoyclubu. Spočiatku sa zaoberal hlavne progresívnym zvukom, znes ho však láka najviac kvalitný deephouse. Práve on má na svedomí terajší hudobný vývoj *enjoyclubu. Presadil Deep houseový zvuk na začiatku každého štandardného piatku na hlavnom stagei. Tento raz ho však budete počuť na vedľajšom Alternatíva_FM parkete, ktorý sa ponesie v duchu Deep a Tech House.

Join to DNB music event : www.fb.com/events/682519625129206/

Tešia sa na Vás organizátori akcie Electro Playground ( www.ElectroPlayground.com ) a Universal Media ( https://www.uem.sk/) a *enjoyclub family.

Aftermovie z vlaňajšieho Join to DNB music v *enjoyclube

Aftemovie z nedávnej Beatline , od Electro Playground, tvorcov Join to DNB

8s

Zdroj : Electro Playground