Makoto & MC Conrad odštartujú klubovú sezónu v Bratislave.

Jednou z najlepších možností pre dja, ako si skomplikovať pekný večer je celú akciu “tak trocha“ aj organizovať, ale aj tak ideme do toho! Piatok 12.9. Vás pozývame na našu prvú klubovú noc “Scena_FM presents“ do bratislavského Nu Spirit Clubu.

Rozhodli sme sa pozvať jedného z najlepších MCs, ktorých drum and bass za celú svoju existenciu svetu ponúkol.

Dlhé roky bol spätý iba s djmi značky, ktorá vo svojom obore bola niečo ako Blackberry medzi telefónmi. Volala sa Good Looking. MC Conrad bol, stále je a aj bude absolútnou svetovou špičkou. S labelom Good Looking a ani s jeho majiteľom a svojim  dlhoročným partnerom LTJ Bukemom už nespolupracuje. So svojim starým kamošom Makotom však stále áno. V tomto spojení ich u nás uvidíme vôbec prvýkrát!!! Najslávnejší japonský drum and bass export nejaké špeciálne predstavovanie potrebuje ešte menej ako Conrad. Dobre všetci vieme, aká je to kapacita.

https://www.youtube.com/watch?v=jcMSABXvP9Y

Predpredaj je už spustený. Zapojiť sa do súťaže Vás bude stáť len jedno kliknutie. Takže sa to určite oplatí!!! V každej relácii, ktorá ostáva do konania akcie vylosujeme dvoch výhercov. Scenu_FM vysiela Rádio_FM live každý piatok od 22:00 do polnoci.

Scéna_FM presents Makoto & MC Conrad
Piatok 12.9.2014
Nu Spirit Club
https://www.facebook.com/events/295259890657605/

makoto web format

Zdroj: Nu Spirit