GET RUFF

Oldskool Jungle party with legends:

✖ MAD4CE (roots`n`future, CZ)
✖ STROHO (selector.sk)
✖ REDRUM (gabba team pressburg)
✖ MARAKI (lazy bastards soundsystem)
✖ KAROL KRIME

Tááákže. Nastal čas kedy sa musíme začať konečne venovať aj našemu obľúbenému štýlu, ktorý zatiaľ vo Fuge dostal až odsúdeniahodne málo priestoru. Jungle ako taký sa totiž nemalou časťou zaslúžil o vytvorenie hudobných smerov, ktorým bez výčitiek svedomia dnes holdujeme v masívnej miere. Bolo by teda hlúpe keby sme si nepripomenuli tieto geniálne beaty, bárs aj pravidelne, v priestoroch nášho obľúbeného brlohu, nazývaného tiež pojmom FUGA.
Kto si trúfne zahrať tieto takmer zabudnuté piesne a ešte k tomu NA SLOVENSKU???

MAD4CE (roots`n`future, CZ)
https://forum.www.freeteknomusic.org/archive/a/aphrikka/sets/aphrikka-mad4ce-ragga-jungle-mix-2003.html
Tento pán obývajúci stovežaté mesto zvané PRAHA, nebude trápiť membrány draho zaplatených reproduktorov v našom najobľúbenejšom klube po prvý krát. Priaznivci ACIDovej hudby si ho mohli povšimnúť už na párty s názvom Centrifuga, na ktorej sa zúčastnil takmer pred rokom. Už vtedy jediné oko neostalo suché a jediné koleno vystreté pred neuveriteľnými kúskami nachádzajúcimi sa v kufri tohoto tradičného vinylového diskofila. Tentokrát sa budeme klaňať jeho dlhoročne nadobúdaným Junglovým kúskom.
STROHO (selector.sk)

Bolerázčan roky drviaci ušné bubienky drumandbassových a junglových fanúšikov, akokeby si ani neuvedomoval hranice počuteľnosti subbasov, ktoré znesie ľudské ucho, si už na vás brúsi zuby.
REDRUM (gabba team pressburg)
https://www.gabber.sk/Bookings/GabbaPete/tabid/109/Default.aspx
Myslím že tohto pána netreba veľmi predstavovať pretože je, povedzme si na rovinu, súčasťou inventára klubu Fuga, v ktorom sa neraz predstavil, hlavne na Hardcore/Breakcore akciách. Tentokrát si však zaspomína na staré zašlé časy a vytiahne z djského kufra tie najstaršie Jungle. Traste sa!
MARAKI (lazy bastards soundsystem)

Ďalší kus z inventára klubu, ktorý sa kedysi štýlu Jungle venoval veľmi intenzívne, tiež na chvíľu zabudne na všetky Techná a Hárkóry a pripomenie si časy legendárneho klubu Duna špeciálnym setom, zameraným hlavne na 1993-1997 Darkside Jungle temnejšieho a minimálneho charakteru.
KAROL KRIME
https://myspace.com/karoldnb
Adam z Banskej Štiavnice známy hlavne ako geniálny grafik klubu Fuga, by chcel konečne po rokoch národu ukázať že nie je len šikovným grafikom, ale aj hudobným fajnšmekrom a skvelým djom, ktorý si tiež vezme na svoje plecia ťarchu náročnej prevýchovy mládeže a ukáže vám cestu pravých majstrov z UK ktorí počiatkom 90.rokov vytvorili tento nádherne nákazlivý hudobný smer ktorý je dodnes veľmi aktuálny.

FaceBook Event: https://www.facebook.com/events/738804826167551/?source=1