Lunetic sa vracia: Najúspešnejší boyband v prestížnom zahraničnom projekte!

V histórii slovenskej i českej popmusic sa im ako jediným podarilo vytvoriť fanúšikovskú mániu v oboch krajinách a udržať ju celé roky. Najúspešnejší boyband všetkých čias je späť a to rovno v prestížnom slovensko-česko-britskom projekte. Vráti projekt Boyband Lunetic späť do hry?

Prihlasovanie do projektu Boyband je v plnom prúde. Talentovaní chlapci zo Slovenska a Čiech vo veku 15 – 20 rokov sa môžu prihlásiť na dva kastingy už iba do nedele, 21. septembra. Konkurzy do svetového boybandu, ktorému pomôžu preraziť vo svete anglické hudobné kapacity Denis Ingoldsby a Andrew Murray, sa nezadržateľne blížia. Výberové konania budú prebiehať v českej a slovenskej metropole, v priestoroch multiplexov:

24.9. Multikino Cinema City, Aupark Bratislava
25.9. Multikino Cinema City, Slovanský dům, Praha 1

„Na kastingy sa môžu prihlásiť chlapci vo veku od 15 do 20 rokov. Samozrejmosťou z našej strany sú požiadavky na hudobné nadanie, pohybové predpoklady a reprezentatívny vzhľad a vystupovanie. Dôležitá je tiež základná znalosť angličtiny,“ odkazuje dvojica producentov Denis Ingoldsby a Andrew Murray, ktorí sa na kastingoch zúčastnia osobne.

Lunetic 59114 (1)sm

Aby sa v mentalite i talentoch tunajších umelcov ľahšie zorientovali, spoločne s českou produkciou si prizvali do projektu dvoch špeciálnych hostí – dvojicu supervízorov Vaška Jelínka a Aleša Lehkého, členov historicky najúspešnejšieho boybandu v Čechách i na Slovensku, skupiny Lunetic. Tí v súčasnosti vystupujú spolu s kolegom Davidom Škachom v novom zložení – v sprievode živej kapely. Okrem toho sa obaja uchytili i mimo Luneticu, Vašek (frontman Luneticu) ako hudobný producent vo vlastnom nahrávacom štúdiu (https://www.studiovez.cz/), Aleš (zakladajúci člen Luneticu) ako moderátor, okrem iného známy aj vďaka moderovaniu relácie Snídaně s Novou. „Som rád, že sa môžem stať súčasťou niečoho nového, čo má zmysel,“ hovorí na margo nečakanej pozvánky frontman Luneticu Vašek Jelínek. Aká bola reakcia jeho kolegu Aleša Lehkého? V prvej chvíli som iba povedal – Ja? Vážne? Neskôr mi produkcia kastingov vysvetlila, že kto iný by mal „spoluvyberať“ novú chlapčenskú skupinu, než členovia tej najúspešnejšej u nás? K tomu dvaja hviezdni producenti, šanca niečo vidieť, zažiť, naučiť sa…“ Čo by dvojica supervízorov odkázala a odporučila chlapcom, ktorí prídu skúsiť šťastie na kastingy? „Predovšetkým sebadôveru, pokoru, rešpekt a odvahu, ale hlavne hlas,“ vymenúva Aleš. „Aby sa dobre pripravili, vybrali si tú správnu skladbu, ktorá im polohovo sedí a môžu v nej ukázať svoj rozsah a farbu hlasu. Nemusia sa ničoho báť a hlavne byť pokojní, tréma totiž dokáže z dobrého speváka urobiť amatéra. Veľa šťastia!“ dodáva Vašek.

Detailné podmienky, za ktorých sa môžu prihlásiť, i samotný prihlasovací formulár nájdu záujemcovia o účasť na kastingoch na oficiálnej webovej adrese českého producenta projektu, spoločnosti Nemoros: https://www.nemoros.cz/Boyband

https://www.facebook.com/projektboyband

Zdroj: SOUL FOR SHOW