Burning Night – Bass edition!

Ako ste si určite všimli, táto akcia bude v špeciálnom vydaní, rôzne tracky z oblasti raggastep, dubstep, jungle, dnb sa budú hrať už od úplného začiatku.

Za mixpultom sa vystrieda viac DJs a hostí, čiže sa môžete tešiť na poriadny náklad tej najlepšej hudbičky a noviniek. Odporúčame preto dojsť čím skôr, aby ste neprišli o svoje obľúbené vecičky a poriadne si túto párty užili. Do pohody a tanca vám zahrajú:

** LADY SU **

DJka Lady Su, vlastným menom Zuzana, inklinovala k elektronickej hudbe už od samého začiatku. Ako poslucháčka najskôr uprednostňovala elektro, techno a v neposlednej rade aj drum and bass. Neskôr však zistila, že sa hraniu dnb chce venovať aktívne, a tak sa po boku nemenej známeho českého DJa E. Estewesa na začiatku roku 2008 dostáva za gramofóny. V októbri roku 2009 sa prvýkrát verejne postavila za gramce v prievidzskom klube Element music club (bývalý eScobar). Je členkou bookingu Inhuman Terror a každý mesiac sa stará o akciu s názvom Synpase v bratislavskom klube Radosť. Najnovšie je aj členkou českého bookingu Hoofbeats.

Je zameraná hlavne na temnejšiu stranu dnb, no nebojí sa do svojich setov zakomponovať aj jemnejšie tracky. Medzi jej obľúbených DJov a producentov patrí Amit, Donny, Noisia, Raiden, Current Value, Katharsys, Forbidden Society, Audio, Kemal & Rob Data, Cause 4 Concern a mnoho ďalších, ako napríklad Data, Skeptical, Dub Phizix, Fracture, Loxy, Clarity, Ruffhouse, Overlook…

Mala možnosť si zahrať s DJs ako Gridlok, Black Sun Empire, BTK, Noisia, Raiden, The Upbeats, Forbidden Society, Counterstrike, Brainfuzz & Kenei, Body & Soul, Nymfo, Inside Info, Exorcist, The Square, Flight, Miss Shina, Gabanna, Lixx, Smote….

Labely: Renegade Hardware, Prspct recs., Barcode recs., Commercial Suicide, Subsistenz recs., Subviolenz, Mentally Disturbed, Exit records, Dispatch recs., Position chrome, Subtitles, Vision, Freak, Off Key, Aspect, Moving Shadow, Metalheadz, Underfire, Citrus, Virus, Shogun Audio, …

Počuť ste ju mohli v: Subclub // BA, Element // PD, Reset // PE, Getiton // Louny (CZ), Sclub // PD, DejaVu // Louny (CZ), Rock Fabric // PP, Mono Zenebár // Szeged (HU), Metroklub // SA, Triangel // NO, Casablanca // ZV, Piano // TN, Radosť music club // BA, Invazia oper air // Nedožery, Bassmission open air // BN, Matrix // Praha (CZ), Matrix // Kanianka, Pub 77 // TT, Perpetuum // Brno (CZ), Boonker Club // ZA, Rock Club Naozzay // NR, Neutral club // Plzeň (CZ), Cotton club // PN, Anička bar // Hurbanovo, Arizona // ZM, muSick // LM, Kulisárna // Chomutov (CZ), Deja Vu // KE, Fest Club 69 // MT, Subsonic // Groningen (NL), Let It Roll // Duchonka, Nu Spirit Club / Bar // BA, Cross club //Praha (CZ)…

https://dnb.sk/artist/LadySu/
https://www.facebook.com/HBdnbCulture
https://www.facebook.com/InhumanTerrorDnb
https://soundcloud.com/lady-su

** INKWALL **

je pomerne nový projekt 19-ročného producenta z Bratislavy. Jeho štýl je zmes drum’n’bassu, UK bass, trap a grime, a spojenim týchto štýlov vznikajú energické a špeciálne sety. Nedávno svoje tracky zahral aj v relácii SIGNAll_FM.

https://soundcloud.com/inkwall/inkwall-live-signall-fm-17082014
https://soundcloud.com/inkwall/inkwall-back-to-94-free-download

Taktiež je súčasťou formácie ToastFace spolu s producentom NineYards, a za sebou majú už niekolko releasov na značkách ako Heavy Artillery Rec., Dirty Duck Audio.

** NATTY YOUTH SOUND **

Natty Youth Sound od svojho vzniku v roku 2010 prezentuje štýl ako reggae, dancehall, jungle, dubwizednb, dnb, grime a trap. V zložení Selecta Skandyman (reggae/mashups/jungle), selecta Bingi (reggae, dancehall), dj Ass (Dnb). Chalani majú na konte viacero akcií na Slovensku ale aj v zahraníčí, pochodili viaceré festivaly ale aj klubové akcie. Medzi ich projekty patria akcie Burning night a Unity night, venujú sa nahrávaniu dubplatov, mixtapov, setov atď… . Za ich hudobnej karéri sa pri nich vystriedalo viacero známych ale aj menej známych djov, mcs a daľších interpretov. Spolupracovali napríklad s Mc Mikael (Smokaz united), N2K, Rauo Uhrao (Soundphreakers), Komander Ground, Simon Ekhan, Lud Dub, AbrakaDub, RybyDub, Jahmmi Youth a Bibi Youth, Loopata Makay, Dj Simple Sample (Ghetto youths sound), Botanic Sound, Tamman, Mc Kemon, Dj Spliff, Get Garden, Lion Dee …. . Na tejto párty sa vystriedajú za mix pultom dji Skandyman, Ass a Bingiman, ktorí vás zasypú spŕškou poriadnej bass music ako je raggastep, dubstep, jungle, dubwisednb a DNB už od úplného začiatku. Takže sa máte načo tešiť. Nalakujte si boty, nahoďte sa do gala a dojdite sa poriadne zabaviť. Žiadna pazucha nezostane suchá.

Ak potrebuješ malú ochutnávku tak určite klikaj linky:

Natty youth sound – https://www.facebook.com/natty.youth.sound?ref=br_rs

Skandyman – https://soundcloud.com/selecta-skandyman
https://www.mixcloud.com/skandynattyouth/
https://www.facebook.com/SelectaSkandyman?fref=ts

Ass – https://www.youtube.com/watch?v=wS9gMRfa8Sg
https://www.facebook.com/andrej.sturcel

Burning Night: Bass edition
11.10.2014, Subclub
3/4 eur
start: 22:00
LADY SU
INKWALL
SKANDYMAN
ASS
BINGI

https://www.facebook.com/events/551936621601925/?ref=73&source=1

bass_burning_1

Zdroj: Burning Night