Popular Night v klube Lúč v Trenčíne!

24.10.2014 sa od 21:00 budú za mix pultom striedať  slovenské „klenoty“ dídžejskej scény! Umenie mixu, zvuk skutočného vinylu, dokonalý cit pre výber dosiek a pohľad na charizmatických ľudí za mixom sú základom pre pravú zábavu.

Zrekonštruovaný interiér klubu Lúč disponuje vynikajúcim zvukovým aparátom, pestrým a kvalitným nápojovým lístkom a pravou klubovou atmosférou.

O zábavu sa postarajú

RAFO – Vlastným menom Michal Rafaj patrí k slovenskej dídžejskej špičke. Disponuje jedinečnou charizmou, je verný vinylu, jeho sety nie sú nikdy nudné o čom sa budete môct presvedčiť piatok 24.10.v klube Lúč.  Jeho kreativita počnúc grafickým dizajnom až po skladanie špičkovej hudby nemá hraníc. Vybudoval značku POPULAR ktorá sa stala rešpektovanou platformou pre design a hudbu u nás aj v zahraničí.Pravidelne tvorí tú právú klubovú atmosféru v Bratislave, kde si na Popular Night vďaka nemu zahrali takí hudobníci ako – Anton Zap, Chez Damier, Scott Ferguson, Tevo Howard, Move D, Metro Area, Dj Deep a mnohí ďalší rešpektovaní hudobníci zo sveta aj z domácej scény. Rafo hral na festivale Pohoda, Wilsonic, Muah… zahral si na Trenton Night v Berlíne po boku Jeffa Samuela, v Lijubljane v K4 s Anjou Schneider či Sebom K… Živelná práca s publikom a cit pre skutočnú a inteligentnú klubovú zábavu? RAFO !

TASUN – Martin Iľanovský sa hudbe a DJingu venuje cca 11 rokov. Je rezidentom Nu Spirit klubu, zabáva kombináciou Nu-disca, Funku, Deephouseu či Rare Groovov. Fascinácia Nu-discom a Deephousom podporila jeho tvorivosť.  Druhý release S.S.O. – Faded Lady (Tasun rework) vyšiel na známom vydavateľstve Los Grandes ktoré chvália aj Chemical Brothers! Pre zaujímavosť, jednu z jeho prerábok hral nedávno Ralph Myerz vo warmup sete pred Eltonom Johnom.

EMD – Už dlhšiu dobu zásobuje „klubový svet“ svojou víziou prenesenou do hudobnej podoby. Skladá pesničky,  ktoré  žánrovo presahujú od deephouseu, minimalu po house a idm… podmanivé kopáky, klavírne riffy… Matúš nakupuje tie najlepšie dosky ktoré na akciach kombinuje s vlastnou produkciou. Je to hudobník a dídžej ktorému bije „hudobné srdce“ na správnom mieste.

TIFF – Patrí pre niektorých „k účiteľom“ dídžeingu na považí. Dlhé a krásne roky hrával pravidelne v legendárnom klube LeeLoo Station, kde mal rezidentnú akciu Manual Control. Tibor má úžasný cit pre výber pesničiek ktoré do seba zapadajú a jeho „skillz“ a práca s mixom nemá na slovensku obdobu.  Jeho Night Mix hralo prstížne rádio DeepMix MOSCOW…. prečo asi?

M.Bulwa – Mladý Bulwa už moc mladý nie je… aspoň nie na slovenskej klubovej scéne. Roman je talent nie len na zábavu za gramcami, ale tvorí a skladá výborné veci, ktoré mu vyšli na rešpektovanej značke Sologroove. 1.Júla vydal novú EP „Deliverer Of Dreams“ na domácej značke Leporelo. Rozhodne sa oplatí vypočuť !

Nie je obmedzený nikým a ničím a hrá všetko čo má rád od houseu až po hip-hop, dlhé mix, scratche, výborná energia… ruka hore !

eM – Je „zdravý schizofrenik“ nakoľko tvorí a live actom hráva IDM pod menom ABNORMAL. Minimal a minimal techno hrá live actom pod menom DETEKM a pod menom Maroš Sabo žije a organizuje Interior Sounds v klube Lúč kde hral s hudobníkmi  ako DVA, The Autumnist, Fiordmoss, Fallgrapp, Insect Elektrika, The Global Optimistic, Foolk, Twist, Lixx…  aktívne sa zapája do programu v jeho druhom domove – v Lúči. Maroš gramofóny miluje od rannej puberty nakoľko mal šťastie zažiť „zlatú éru v klube LeeLoo“… nemyslí si že je dídžej, ale v piatok 24.10. bude.

popular night

Zdroj: Popular