Indie Air @ Dole

Indie music šmrcnutá temnejšími kúskami! Novembrová noc Indie Air prinesie okrem elektra a indie aj post-punk či gothic. Večer privítame DJov St. Mark a Lilian Remains, ktorí stoja za vychytenou párty Batcave.sk. Za DJským pultom ich budú striedať skb a rezidentka Tana Deformed.

——- English speaking indie lovers, please scroll down ——-

St. Mark
V Klube Dole si už strihol premiéru a opäť ho privítame na indie párty so širokým a žánrovo pestrým záberom. Selekciu klasických indies hitoviek kombinuje s popovejšími a elektronickejšími skladbami, no nebojí sa ani temnejších kúskov z 80. rokov. St. Mark je tiež organizátor a rezident post-punk/gothic akcie Batcave, promotér a grafický designér. Hrať ste ho mohli vidieť na akciách Indie Hits, Tepláreň, Homomat, rôznych vernisážach či parties.

Lilian Remains
Rezidentka jedinečných Batcave parties v Subclube, ktorej jej hudobný vkus je však ešte o niečo širší. Môžete sa tešiť na selekciu pesničiek od klasického indies cez rock’n’roll a 60’s až po temnejšie záležitosti 80. rokov a žánre ako post-punk, gothic, synth-pop. Lilian však nezabúda ani na súčasnosť – kapely ako Kasabian či Black Rebel Motorcycle Club v jej sete určite nebudú chýbať.

skb
DJ, ktorého vycibrený vkus sa už osvedčil na viacerých indie párties a tak niet pochýb, že na Indie Air sa postará o chytľavý set. Tento špecialista na remixy indie skladieb a redaktor rádia TLIS si pripraví výživný výber, s ktorým poteší nejednú tanca-chtivú dušu.

Tana Deformed
Keď sa v meste robí dobrá indie akcia, ona pri tom nesmie chýbať. Skúsená DJka a promotérka Tana Deformed bude večer hrať to najlepšie a najobľúbenejšie z indies a k tomu pridá aktuálne hity a elektro remixy.

—– For english speaking indie lovers —–
Indie music with a hint of darkness! November Indie Air night will also deliver post-punk or gothic besides electro and indie. We’ll welcome DJs St. Mark and Lilian Remains, who are responsible for the popular Batcave.sk party. They will be taking turns behind the DJ booth with skb and our resident Tana Deformed. Erasmus students with ESN card have a Jägermeister welcome drink for free!

21. 11. (piatok)
Štart: 22:00 hod.

Vstup:
22:00 – 24:00 3€
24:00 – 03:00 5€
03:00 – 06:00 2€

PLAGAT_Indie Air_november 2014