Horúce želiezko francúzskeho elektra – Brodinski vystúpi 27. novembra v Bratislave.

5te narodeniny kultového bratislavského klubu Nu Spirit budú naozaj veľké. Posledný novembrový štvrtok navštívi Bratislavu horúce želiezko francúzskeho elektra – Brodinski.

Ako podporu prinesie aj jedno z dôležitých mien francúzskej producentskej scény, DJa MYD. Na warmupe a afterparty sa budú podieľať dôležité mená slovenskej klubovej scény, konkrétne Junior, Adam Marcciani, Purist DJs, The Rabbeats & UnclPete.

Bolo to len nedávno, čo Brodinski aka ‚new kid from the block‘ naskočil do elektronickej hudby ako tornádo a rozpútal neľútostný boj o trón s menami ako Busy P, 2 Many DJs, Tiga či Erol Alkan a rozšíril tak kvalitnú elektroniku medzi ľudí. Ako sám hovorí, najradšej spolupracuje s ďalšími hudobníkmi, pretože samého ho tvorba nenapĺňa. Neustály prísun nových nápadov a kolaborácií vyústil napríklad do spoločného projektu Bromance!, za ktorým stojí jeho manažér Manu Barron. Okrem častej koprodukcie a spoločných vystúpení predávajú aj vlastný minimalistický merch pod názvom BMC.

Ani spolupráca s jeho producentským kolegom Gessafelsteinom na seba nenechala dlho čakať a ich debutový singel mu zabezpečil pevné miesto medzi svetovou elektronickou elitou. Spoločne tak produkovali tracky ‚Black Skinhead‘ a ‚Send It Up‘ na Kanyeho kontroverznom albume Yeezus.

Okrem vždy a všade prítomného techna sa Brodinski netají svojou láskou k hiphopu, vďaka čomu spolupracoval s menami ako Danny Brown, Suicideyear či Kaytranada, ktorých single taktiež vychádzajú pod značkou Bromance. Okrem toho sa podieľal aj na spolupráci s Theophilom Londonom na nedávno vydanom albume a songu ‚Gimme Back The Night‘.

Od založenia ‚rodinného‘ labelu ubehlo už niekoľko mesiacov a za ten čas sa k nim pripojili viaceré osobnosti elektronickej scény, ako napríklad Louisahhh!!!, Club Cheval, Panteros666 alebo Monsieur Monsieur a stihli vydať 18 EPčiek. Povesť odviazaných parties a namakanej atmosféry primäla hlavu labelu založiť rezidentné akcie na francúzskom Rinse FM a britskom BBC Radio One, kde pravidelne predstavujú hudobných hostí z celého sveta.

Celosvetové turné, vlastná značka oblečenia, spoločný label, spolupráce s Kanye Westom a Theophilom Londonom len potvrdzujú silné postavenie francúzskeho elegána, ktorý v súčasnosti pracuje na debutovom albume. Jeho energické dvojhodinové vystúpenie by si nemal nechať ujsť nikto z poctivých party animals.

https://www.facebook.com/events/1465159210411758/
https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=19995
https://www.facebook.com/brodinski
https://www.facebook.com/BromanceRecords
https://www.brodinski.net/
https://soundcloud.com/brodinskiofficial
https://twitter.com/#!/Brodinski

brod

Zdroj: Nu Spirit