Five O’clock Tea predstavujú svojho Helmuta!

Pražská alternativně rocková kapela Five O’clock Tea si na konec roku připravila premiéru nového klipu a předvánoční koncert. Videoklip k písni Helmut bude poprvé k vidění v neděli 14. prosince v 19 hodin na Fajnrock TV, čtyři dny na to se uskuteční čajový dýchánek v pražském klubu Futurum.

Ve videoklipu účinkuje pouze tým kapely Five O’clock Tea a jedním z interiérů, kde se natáčelo, byl i holešovický Showpark Praha. „Chtěli jsme natočit retro klip k písničce inspirované dabingem typickým pro 80. léta. Její lechtivý nádech koresponduje s prostředím Showparku, kde nám vyšli maximálně vstříc, a za půl dne jsme natočili všechny potřebné scény,“ prozrazuje baskytarista kapely Honza Krčmář. „Fanouškům dlužíme klip už dlouho, a protože hodně z nich si psalo o Helmuta, zvolili jsme právě jeho. Snad nás za to nesežerou,“ dodává s úsměvem kytarista Ondra Sova. Režisérem klipu je Adam Kořínek; premiéra nejnovějšího počinu Five O´clock Tea proběhne v neděli v 19. 00 na Fajnrock TV, dále bude k vidění na youtube kanálu kapely.

Během posledního letošního koncertu proběhne promítnutí videoklipu a fanoušci se mohou těšit také na nový merchandise. Dalším bonusem bude podpisová karta kapely, kterou u vstupu obdrží každý návštěvník zdarma, a může ji využít ihned po koncertě, kdy proběhne autogramiáda kapely.

Poslední čtvrtek před Vánoci nabídne taky indie nebo hardcore: jako hosté ve Futuru vystoupí Pankix, kteří se na pódia vrací po roční pauze, a formace CTM, pro které to bude naopak poslední koncert na dlouhou dobu.

Vstupenky získáte v obvyklých předprodejích za 130 korun, na místě bude cena vstupného 150 korun.

5ocT_plakat

Zdroj: Organizátor