RAUSCHGIFT Closing

Milí priatelia,

po úspešnom roku 2014 kedy sme Vám s pravidelnosťou prinášali záplavu kvalitnej hudby by sme sa chceli za Vašu priazeň a vernosť aj náležite poďakovať a odvďačiť záverečnou edíciou party Rauschgift Closing.
Vybrali sme preto magický dátum 23.decembra kedy sa stretneme vo vianočnej atmosfére a Vy si stačíte vytancovať brušká ešte pred Štedrou večerou :).

Nebudú chýbať rezidenti akcie,
Chris Pera (CH), člen Kellerkultu, šialený Švajčiar a jeho dávka energického techhousu a vycibreného vkusu.

Samozrejme FeNeX (AT), člen Kellerkultu, talent nemeckého techna, ktorý nekompromisne ovládne Vás a playere a neostane Vám nič iné iba sa podriadiť jeho tempu.

K záverečnej edícii sme si prizvali na pomoc
dja Fosc Rhei (SK), dj z kútov Slovenska, kde sa borovička pije namiesto vody. Niektorým známejší pod pseudonymom AND:REY. Už niekoľko rokov nasáva atmosféru nekomerčnej hudby a mal prsty vo viacerých úspešných akciách v Žiline a okolí. Momentálne pláva v modernom zvuku techhousu a techna, no nepohrdne však ani kvalitným minimalom. Od roku 2011 “Music Ambassador” pre značku UMEK & 1605 Music Therapy.

Našu zostavu bude uzatvárať zástupkyňa nežnejšieho pohlavia djane
Leia Drex (SK), ktorá sa aktívne podiela na podpore našej techno scény, zakladateľka facebook skupiny Techno & friends SK/CZ, ktorá začínala spolu s Fenexom a Chrisom ako člen Kellerkultu. Svojim príbehom v mixe a pohľadom na techno si Vás zaručene podmaní.

Uzatvorme spolu tento krásny a úspešný rok.
Tešíme sa na Vás! Team Rauschgift. :)

TIME TABLE

22:00 – 23:00 Fenex
23:00 – 00:30 Fosc Rhei
00:30 – 02:00 Chris Pera
02:00 – 03:30 Leia Drex
03:00 – ???? Fenex

RG-CLOSING