Za šporákom @ Dole

Žiadne krehké kvetinky, ale silné DJky, z ktorých pôjdete do kolien! Za gramce prinesú nielen krásu, ale predovšetkým talent, ktorý poteší nejedno uško. Párty rezidentky Kevi Anavi pre tých, ktorí si nemyslia, že ženy sa vedia zvŕtať len v kuchyni. V januári sa spolu s ňou predstaví aj Nada El a Eruvie. Girl power!

Kevi Anavi
je DJka a producentka, ktorá už desať rokov roztáča gramofóny a na nich house a techno. Jej dlhoročná snaha bola nedávno odmenená medzinárodným úspechom v podobe vydania skladby na americkom labeli krstného otca elektroniky Kevina Saundersona – KMS Records, na ktorom vydáva svetová špička ako Luciano, Carl Craig, Simian Mobile Disco či Kevin Saunderson. Kevi Anavi má za sebou hrania v bratislavských kluboch Subclub a Radosť, ale i v Česku, Maďarsku či UK.

Nada El (slu:t)
sa už v Klube Dole predstavila svojím nepredvídateľným mixom nu house, UK garage a techna, na ktorý sa skvelo tancuje. Kto mal tú príležitosť počuť ju hrať, vie, že je vždy plná prekvapení.

Eruvie
je mladá a charizmatická DJka, ktorá sa na tanečnej scéne pohybuje už niekoľko rokov. Jej hudobné začiatky ovplyvnil progresívny trance, dnes sú jej sety vyskladané z progresívneho house-u a tech house-u.

9. 1. (piatok)
Štart: 22:00 hod.

Vstup:
22:00 – 24:00 3€
24:00 – 03:00 5€
03:00 – 06:00 2€

Partneri: Radio_FM, DOBA Magazínshiz.skCITYLIFE.SKkamdomestaGregi.netBratislava Underground AdvisorPríjmi #cveng

PLAGAT_Za sporakom_januar 2015