Indie Air @ Dole

Párty pre tých, ktorí sa na prvé počutie zamilovali do indie music! Neoceniteľný duch svetoznámych kapiel ale aj sviežosť vychádzajúcich talentov nás zasiahne na parkete na Indie Air. Pripravte sa na čakané aj nečakané v podaní členov kapiel Talkshow a Half White Half Blue, ktorým bude sekundovať naš pravidelný indie DJ skb.

Talkshow DJs
Andreas a Hadík, teda polovica bratislavskej indierockovej kapely Talkshow, ktorá má na konte dva albumy, nám naloží svoju obľúbenú muziku. V Klube Dole sa predstavia ako selektori, ktorí zahrajú pestrý výber od elektra až po pop. Tešiť sa môžeme na veľa indie a veľa kapiel ako The Killers, Bloc Party či Radiohead.

Neonstadt DJs
Rytmická sekcia mladej nádejnej bratislavskej indie kapely Half White Half Blue. Tomáš a Matej majú za sebou úspešnú “dolácku” premiéru a ako pravidelní návštevníci Indie Air presne vedia, čo na nás platí, a tak sa určite môžeme tešiť na ich DJské umenie a “vytříbený” vkus.

skb
DJ, ktorého vycibrený vkus sa už osvedčil na viacerých indie párties a tak niet pochýb, že na Indie Air sa postará o chytľavý set. Tento špecialista na remixy indie skladieb a redaktor rádia TLIS si pripraví výživný výber, s ktorým poteší nejednú tanca-chtivú dušu.

23. 1. (piatok)
Štart: 22:00 hod.

Vstup:
22:00 – 24:00 4€
24:00 – 03:00 5€
03:00 – 06:00 3€

Partneri: Radio_FM, DOBA Magazínshiz.skCITYLIFE.SKkamdomestaGregi.netBratislava Underground AdvisorindiePANTSPríjmi #cveng

PLAGAT_Indie Air_januar 2015