Wicked: Dalyb, Komander Ground, Amida, Konex @ Dole

Čerstvé beaty a nová hudba bude diktovať tempo tejto párty. Hip-hop, trap, grime či dubstep vykreslia atmosféru žúrky, na ktorej zahrá Dalyb, Komander Ground, Amida a Konex. Nečakajte teda nič iné, len skvelú hudbu, hustú atmosféru a wicked cool zážitky.

Dalyb
je člen skupiny Haha Crew, ktoré dáva oldschoolovým zvukom novú podobu. Ich debutový album Vlna vyšiel v decembri 2014. Dalyb je však známy aj ako DJ a producent, ktorý má za sebou niekoľko spoluprác s rapermi, pričom za svoj najväčší úspech považuje svoju hudbu na novom albume Kontrafaktu.

Komander Ground
je najúspešnejší slovenský trap producent, ktorý sa pýši jedinečnými a nekompromisnými setmi v štýle Trap & Bass. Na konte má viacero mixov a mixtape-ov, EP a single a známy je aj svojou spoluprácou s domácou rapovou scénou.

Amida
je producent a DJ, ktorý pochádza z Belgicka, ale žije a tvorí v Bratislave. S Komanderom Groundom založili projekt Trap Empire zameraný na európsku Trap & Bass hudbu. Amida sa v Klube Dole sa už predstavil príťažlivou zmesou trapu, twerku a hip-hopu, na ktorú sa môžeme tešiť aj teraz.

Konex
je mladý beatmaker a producent, ktorý má za sebou má spolupráce s viacerými menami slovenskej a českej scény ako Ektor, Gleb či Delik, jeden USA mixtape a jeden album. Momentálne pracuje na očakávanom MUSICK EP, ktoré by malo vyjsť každú chvíľu.

Partneri: Radio_FMDOBA Magazínshiz.sk90bpm.skCITYLIFE.SKkamdomestaGregi.netBratislava Underground AdvisorPríjmi #cveng

wicked-2-A1