Festival Trinity v apríli roztancuje Ostravu!

První ročník festivalu elektronické hudby  Trinity se uskuteční 24. dubna 2015 v nově zrekonstruovaném Trojhalí Karolina v centru Ostravy. Pořadatelé již oznámili tři headlinery, a těmi jsou dva nizozemští DJs, Justin Prime a Jordy Dazz, a spolu s nimi Marcus Schossow ze Švédska!

A kdo že je Justin Prime? Je to holandský progressive a electro house DJ a hudební producent. Začal produkovat hudbu v roce 2001, zaměřuje se na techno a hardstyle styly. Justin získal celosvětovou pozornost, když vydal Cannonball se Showtekem v roce 2012.

V současné době pracuje na scéně s několika špičkovými umělci v hudebním průmyslu. Má také své vlastní digitální médium „Limitless Radio“, které je dostupné po celém světě. Justin spolupracoval s Tiestem , Showtekem a Sidney Samsonem, remixoval také pro Jennifer Lopez, Rihannu, David Guettu, Flo Rida a spolupracoval se zpěvákem Bonem z U2.

 

Jeho kolega Jordy Dazz, který pochází z nizozemského Tilburgu, vydal svůj první DJ set v 15 letech a díky tomu se teď za gramofony pohybuje nějaký ten pátek. Jeho největší úspěchy sahají až ke spolupráci s DJ Tieste či Hardwellem. Díky tomu se sklidil nadšení po celé klubové scéně v Nizozemí. Zahrál si na show po celém světě, namátkou můžeme vypíchnout Heineken Music Hall společně s Tiestem, hrál také na Ibize, v Evropě a Kanadě. Věnuje se převážně elektronické a taneční hudbě.

Posledním zmíněným je Marcus Schossow, nadaný švédský DJ a producent elektronické hudby žijící v Helsingborgu ve Švédsku. Jeho hudební žánry jsou progressive house, progressive trance. Marcus si vytvořil světové renomé v roce 2007 hitovkou Mr. White a od té doby vydal nespočet úspěšných tracků a remixů, mnohé na svém labelu Tone Diary. Nyní patří ke světové špičce a nemůže chybět na žádné větší akci.

Trinity festival není jen o jediném stylu hudby, je to festival, který nabídne průřez elektronickou scénou. Ať už to bude house, progressive, big room nebo trance, jsou to všechno styly, které mají lidé rádi, a které se budou snažit pořadatelé do Ostravy přivést. Samozřejmě se nebojí se experimentovat a přivezou také styly hardstyle a techno. A proč taky ne? Každý styl hudby může být fajn, pokud je správně prezentován.

 

V rámci festivalu se vám představí také špičky CZ/SK scény. Těšit se můžete na DJ EKG B2B Milan Lieskovský /SK/, nFiX & Candice /CZ/ a Thomas Coastline /CZ/.

Vstup na akci je od 16 let.
Vstupenky exkluzivně v sítí Ticketpro.
https://www.facebook.com/events/747979831960404/?fref=ts

logo

Zdroj: Festival Trinity