Ear-Gasmic – 6th Anniversary Edition prinesie Photographera.

Už. 14. 03. 2015 na vás čaká prvá veľká tohtoročná edícia obľúbenej trancovej klubovky Ear-Gasmic v bratislavskom klube UHU. Podtitul „6th Anniversary Edition“ prezrádza, že párty Ear-Gasmic tu zároveň oslávi svoje 6. narodeniny, takže sa pripravte na poriadny žúr! My ešte teraz veľmi dobre spomíname na novembrovú edíciu s Indecent Noiseom.

Akcia prinesie opäť dva stage. Headlinerom večera bude veľký producentský talent z Ukrajiny, ktorého ste minulý rok mohli vidieť na najprestížnejších trance eventoch, napr. v holandskom Utrechte na akcii A State Of Trance 650 či na pražskej Transmission. Áno, tušíte správne, na Slovensko k nám premiérovo zavíta DJ PHOTOGRAPHER. Toto meno vám určite netreba bližšie predstavovať. Patrí medzi najrýchlejšie rastúce hviezdy na scéne. Jeho hity ako Airport, Night Lights, Highway a mnohé ďalšie sa stali často hrávanými aj v rámci DJskej elity. Sám Armin Van Buuren z Photographerovho tracku Airport urobil výborný mashup spojený so svojim trackom Shivers.

Photographera preslávilo taktiež množstvo výborných remixov ako napr. najnovší remix tracku Shelter od Dash Berlina, ktorý sa umiestnil na 1. mieste v rámci rebríčka Beatport trance chart, kde sa na prvej priečke udržal neuveriteľných 28 dní.

Najnovšie Photographer zabodoval jeho ďalším horúcim hitom nazvaným FIND A WAY s vokálom od holanďanky Susany. Premiéra tohto tracku odznela vo februári v sete ALY & FILA v holandskom Utrechte na A STATE OF TRANCE 700.

Rovnako ako na poslednej väčšej edícii Ear-Gasmicu, ani teraz nebudú chýbať tradičné 2 stage so všetkým čo k tomu patrí. Na mieru vyrobené intrá štartujúce DJov, vizualizácie, sound & light show, dekorácie a taktiež špeciálny set anglického DJa Richie Bootha, ktorý je známy hrávaním trancových klasík iba z platní. Ten svoj set odohrá rovnako v rámci SK premiéry spolu s našim domácim classics DJom COLE a obidvaja si tak spoločne zahrajú v rámci back2back setu výhradne z platní.

Naša domáca „rising star“ nežného pohlavia – Kristy Jay pre túto edíciu prichystala exkluzívne oficiálnu Ear-Gasmic hymnu nazvanú THROUGH THE CLOUDS, ktorá bude čoskoro vydaná na Edge EDM Records. Jej úlohou bude tentokrát ľudí na parkete pred Photographerom dôkladne „naštartovať“ a tak sa okrem samotnej anthem môžete tešiť na množstvo energických trackov typických práve pre Kristy Jay.

Support Photographerovi ďalej doplnia Jaccob a Andre Pastor, ktorí si po prvýkrát zahrajú v spoločnom back2back sete, a ďalej rezidenti JoshJoy a Unbeat & Zolike. Na druhom bar stagi si svoju premiéru užije Selky, doplní ho JoshJoy, následne Cole opäť s jeho obľúbenými klasikami a ku koncu pritvrdí Zolike a napokon zaklincuje Wireez.

Vstupné vo výške 12 € si budete môcť zakúpiť v deň akcie priamo na bráne do priestorov klubu. Preto ak plánujete prísť, môžete sa pridať už teraz do našej udalosti na facebooku: https://www.facebook.com/events/910468352297239

Rovnako sme spustili súťaž o 2 vstupy zdarma, do ktorej sa stále môžete zapojiť rovnako na facebooku priamo tu: https://www.facebook.com/eargasmic.official/photos/a.10150274125451341.380115.174345251340/10153101226636341/?type=1&theater

Záverečné informácie k akcii spolu s presným timetable DJov vám prinesieme v našej finálnej newske už budúci týždeň. Čo dodať na záver? Who’s Afraid Of 138?! :-)

Ear-Gasmic: „6th Anniversary Edition“ – 14. 03. 2015
Miesto: klub UHU, Šafárikovo námestie 79/7, Bratislava
Start: 21:00 hod., End: 06:00
Line-up: Main stage: PHOTOGRAPHER (UA), Kristy Jay, Richie Booth (UK) b2b COLE, Bar stage: Selky, JoshJoy, COLE, Zolike, Wireez
Entry: 12 €
Event: https://www.facebook.com/events/910468352297239
Web: www.egevents.sk, www.ear-gasmic.com, www.facebook.com/uhuclubbratislava
Ear-Gasmic fan page: https://www.facebook.com/eargasmic.official

EG-march_2015

Zdroj: Ivo Ninja