Indie Air @ Dole

Svieži indie vánok zaveje v marci do klubu domácich djov, ktorí so sebou prinesú bukrétu aktuálnych indie hitov a elektro remixov. Večer nám do tanca zahrá štvorlístok Goethe DJ set, skb, Niesom DJ a rezidentka Tana Deformed.

Goethe DJ set
Johann Wolfgang von Goethe stál na čele umeleckej skupiny Sturm und Drang. Goethe DJ set bude tiež plný búrky a vzdoru. Podľa Goetheho literárnych diel vzniklo niekoľko slávnych opier, Goethe Dj set vám prinesie množstvo slávnych skladieb. Johann Wolfgang von Goethe bol nielen rešpektovaný básnik a prozaik, ale aj umelecký kritik. Goethe DJ set sa umeleckým kritikom vysmieva. Johann Wolfgang von Goethe premostil klasicizmus s romantizmom, od Goethe DJ setu môžete čakať indie klasiku aj romantiku.

skb
DJ, ktorého vycibrený vkus sa už osvedčil na viacerých indie párties a tak niet pochýb, že na Indie Air sa postará o chytľavý set. Tento špecialista na remixy indie skladieb a redaktor rádia TLIS si pripraví výživný výber, s ktorým poteší nejednú tanca-chtivú dušu.

Niesom DJ
V samote počúva zväčša temné pesničky, no na párty to naopak najradšej poriadne roztočí. A najlepšie to ide s najväčšími vykopávkami rockovej a nezávislej scény. Kým na parkete to pri jeho obľúbených songoch poriadne vrie, Niesom DJ zostáva pokojný. O tom, či teda Niesom DJ je alebo nie je DJ sa presvedčíte sami.

Tana Deformed
Keď sa v meste robí dobrá indie akcia, ona pri tom nesmie chýbať. Skúsená DJka a promotérka Tana Deformed bude večer hrať to najlepšie a najobľúbenejšie z indies a k tomu pridá aktuálne hity a elektro remixy.

14. 3. (sobota)
Štart: 22:00 hod.

Vstup:
22:00 – 24:00 4€
24:00 – 03:00 5€
03:00 – 06:00 3€

Partneri: Radio_FM, DOBA Magazínshiz.skCITYLIFE.SKkamdomestaGregi.netBratislava Underground AdvisorindiePANTSPríjmi #cveng

PLAGÁT 1_Indie Air_marec 2015