Basshaze w. Phase (BE) @ Dole

Drum&bassová noc BASSHAZE prináša v marci ďalšiu slovenskú premiéru! Svoje zručnosti príde v 3-deckovom sete ukázať mladá krv z Belgicka – dj a producent Phase (BE). Má len 19 rokov, no jeho hudba už teraz vychádza na značkách ako Fokuz, 31, Demand a tracky má upísané aj labelom Hospital, Med School, Audioporn, či Intrigue. Minulý rok vyhral dj-competition vychýreného festivalu SUNANDBASS a 2015 pre neho vyzerá viac, než priaznivo. Vo svojich mixoch kombinuje novinky s klasikami a soulful liquidfunk s energickými beatmi, ktoré vám rozhýbu celé telo. Doslova.

PHASE (BE)
Mladý Belgičan z Ghentu je pomerne nová tvár na drum&bassovej scéne, no za vyše štyri roky produkovania toho stihol pomerne dosť. Čo je podstatné – kvalita ide v jeho prípade na úkor kvantity – a to je skvelé. Dôkazom toho je aj to, že jeho hudbu podporujú legendy ako Doc Scott, Break, či London Elektricity. Aj jeho poriadne ovplyvnila návšteva známeho drum&bass festivalu SUNANDBASS na Sardínii, kde minulý rok vyhral dj-competition a svoje tracky na pomedzí soulful liquidfunku s nádychom jazzových prvkov dnes vydáva na labeloch ako Fokuz, 31 Records, či Demand. Okrem toho sú v pláne releasy u Hospital Records, Med Scool aj Audioporn a Intrigue. V štúdiu to má pestré tiež. Početné spolupráce so spevákmi, speváčkami, MCs a producentami ako Villem, Keeno, Whiney alebo Eastcolors hovoria za všetko. Nová krv svetového drum&bassu, ktorá ťahá za hudobný povraz sa nezaprie. Každým releasom je cítiť progres a vyzerá to tak, že v roku 2015 tomu nebude inak.

Ako dj hráva Phase rýchle výborne zvládnuté mixy plné rôznorodého drum&bassu hneď z troch deckov. Presne to prevedie slovenskému publiku po prvýkrát v Bratislave na akcii BASSHAZE.

Kpek (SK) / Quest (CZ) / Lixx (SK)
V kompletnom lineupe marcovej BASSHAZE nebudú chýbať ani výborní selektori z blízkeho okolia. Svoje 6-ročné skúsenosti za mixpultom príde zúročiť dj, producent a spolumajiteľ Reverse Audio Group – Kpek. Ako súčasť projektu Amplified Motion pracuje na prvom spoločnom albume, takže o novú hudbu nebude núdza. Farby Českej republiky istotne obháji ďalší talent z brnenskej partičky Soul Ex Machina. Hovorí si Quest a práve on sa postará o parádny úvod večera. Svoju zbierku trackov napokon prevetrá aj rezdent klubu Dole – Lixx.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

BASSHAZE w. Phase (BE) @ Dole
March 21, 2015 / Saturday, Start 22:00
Klub Dole, Nám. SNP 30, Bratislava / Slovakia

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Lineup:

★ P H A S E ( B E )
★ Kpek (SK)
★ Quest (CZ)
★ Lixx (SK)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Vstup:
22:00 – 24:00 4€
24:00 – 03:00 5€
03:00 – 06:00 3€

Partneri: Radio_FMDOBA Magazínshiz.skCITYLIFE.SK, Wave Weekly, kamdomestaGregi.netBratislava Underground AdvisorPríjmi #cveng

PLAGÁT_Basshaze_marec 2015