Wicked: Dalyb, Džunya G, Special Beatz, Ass @ Dole

Výbušná párty, ktorá nám odpáli dekel z hlavy! Hustú hudobnú nálož prinesú do klubu wicked cool DJi Dalyb, Džunya G, Special Beatz a Ass. Čaká nás pestrý hudobný večer, ktorý bude do nás pumpovať hip-hop, trap, brokenbeat či drum ‚n‘ bass, a hlavne tú správnu atmosféru, ktorú chcete v klube zažiť!

Dalyb
je jeden z pilierov skupiny Haha Crew, ktoré dáva oldschoolovým zvukom novú podobu. Ich debutový album Vlna vyšiel v decembri 2014. Dalyb je však známy aj ako DJ a producent, ktorý má za sebou niekoľko spoluprác s rapermi ako Delik, Ego či kapelou Kontrafakt.

Džunya G
je veterán klubovej scény, ktorý dnes vďaka Red Bull Music Academy podporuje nové talenty. Džunya G ako DJ varí freestylove sety, v ktorých mieša brokenbeat, drum’n’bass, hip hop, dubstep, downtempa, wonky či elektroniku. Ako sme už spomínali, okrem djingu sa venuje aj organizovaniu, v minulosti festivalu Wilsonic, dnes RBMA Bass Campu.

Special Beatz
je talentovaný producent, ktorý má našľapnuté na sľubnú kariéru. Má za sebou spoluprácu s H16, Ektorom či Separom, no dostal sa už aj za veľkú mláku vďaka spolupráci s producentom a spevákom Chrishan-om. Okrem toho je súčasťou projektu Podzemgang, na ktorého albume Iní vytvoril hudbu pre dva tracky.

Ass
je nadaný DJ, člen zoskupenia Natty youth Sound a tiež aj dvorný DJ Gleba z ILPP, ktorý má za sebou hrania po celom Slovensku. Často ho radia pod žáner drum ‚n‘ bass, hráva skoro všetky jeho podžánre ako tančný, deep, neuro a ďalšie. V jeho podaní sa tak na párty Wicked môžeme tešiť na set plný nadupaného drum ‚n‘ bassu všetkého druhu.

28. 3. (sobota)
Štart: 22:00 hod.

Vstup:
22:00 – 24:00 4€
24:00 – 03:00 5€
03:00 – 06:00 3€

Partneri: Radio_FM, Queens The Streetwise Store – Queens.czDOBA Magazínshiz.sk90bpm.skCITYLIFE.SKkamdomestaGregi.netBratislava Underground AdvisorPríjmi #cveng

PLAGÁT 2_Wicked_marec 2015