TLAK: Rezidentná akcia Yanka Krala prináša tentokrát aj dnb stage

Rezident Nu Spirit Clubu Yanko Kral aj v apríli prinesie do clubu party, z ktorej budete cítiť niekoľko dní tlak! Už tento piatok 17. apríla sa na obe pódia postaví créme de la créme slovenskej dnb a bass music scény, menovite L Plus, Inkwall, EMONOIZBOYZ, Toochkny deejay  a samozrejme Yanko Kral.

Bryndza, borovička a L Plus. Tak ako prvé dve menované položky, aj L Plus patrí medzi naše najlepšie vývozné artikly. Veterán slovenskej drum’n’bassovej scény má za sebou úspešné releasy na zahraničných labeloch, jeho tracky sa so železnou pravidelnosťou objavujú v setoch britských dnb DJov a on samotný býva hlavnou hviezdou veľkých dramáčových akcií na Slovensku aj v zahraničí. L Plus-ove sety sa vyznačujú ťažkými bassovými linkami, atmosférickými beatmi a pretlakom kvalitného dnb.

lplus

Inkwall, lokálny wonder kid, zastúpi mladú krv a svojim mixom dnb a footworku bude kontrovať L Plus-ovi na hlavnom stagei. Odchovaný na klasickej hudbe a hre na klavíri, ako tínedžer objavil čaro elektronickej hudby, v ktorej našiel väčšiu možnosť prejaviť sa. Napriek mladému veku má za sebou zaujímavé hudobné spolupráce aj viacero vlastných releasov, z ktorých určite niektoré zaznejú aj v piatok!

inkwall

Dvojku EMONOIZBOYZ netreba špeciálne predstavovať. Stálice Nu Spirit Clubu aj Baru majú za sebou desiatky skvelých akcií v kluboch aj festivaloch ako je Grape či Uprising. Ich sety plné breakbeatu, elektra a houseu v sebe nesú jasný odkaz na ich hiphopové pozadie a s prepracovanýmmi scratchmi a rapovými vložkami do lámaných beatov dokážu celé hodiny baviť davy na parkete.

emonoizboyz

Toochkny deejay alias Magálová je ďalšie z mien, ktoré tento piatok zvýšia tlak v Basemente. Jeho meno je už roky spojené so značkou Nu Spiritu, kde si vybudoval povesť skvelého bassového DJa. Toochkneho selekcia s ľahkosťou spája súčasný sound britských ostrovov aj overených klubových bangerov do mixu, ktorý zdvihne ručičku tlakomera do nebezpečných hodnôt.

toochknydeejay

Čerešničkou na torte bude tradične Yanko Král, ktorého pravidelne treba nadránom spoza mixu vyháňať metlou. Až do skorých ranných hodín bude kraľovať spodnému Basement stageu so svojim mixom UK garage, bass music a trap, kedy aj tým posledným dôjde, prečo nazval túto party #tlak.

yankokral

FB EVENT:
https://www.facebook.com/events/908341182529630/

LINE-UP:
21.00 – 00:30 Inkwall
00:30 – 02:00 L Plus
02:00 – finish EMONOIZBOYZ

Basement
00:00 – 03:00 Toochkny deejay
03:00 – finish Yanko Král

HUDBA:
Inkwall @ Scena_FM: https://soundcloud.com/inkwall/inkwall-35min-live-set-scena_fm
L Plus – Going Down: https://soundcloud.com/techniquerecordings/l-plus-going-down-15-years-of-technique
Yanko Kral: https://soundcloud.com/yankokral/mix-scena_fm-0814-free-download?in=yankokral/sets/mixtapes
EMONOIZBOYZ: https://www.mixcloud.com/emonoizboyz/inspire-mixtape/

web

Zdroj: Nu Spirit