Debutový album kapely Stark Band uzrel svetlo sveta!

S novým, prvým a ešte horúcim štúdiovým albumom prichádza mladá košická kapela Stark Band. Album vyšiel oficiálne 1. Mája a zakúpiť ho budete môcť v predajniach už tento týždeň.

Po mesiacoch skúšania a týždňoch nahrávania v štúdiu Klakson sa kapela teší ich prvotine. Album je originálny svojou sviežosťou a ľahkosťou skladieb popretkávaný pútajicimi aranžmánmi, o ktoré sa v kapele stará najmladši člen Peter Telepčák ml..

PROMO PHOTO

Debutový album obsahuje 9 skladieb, z toho niekoľko nových piesní s novou posilou – speváčkou Katkou Demskou, ktorá zapadla do kapely od prvého dňa. Album uvádza dynamické intro s názvom Interlude, ktoré hneď prezradí, že ide o zoskupenie talentovaných hudobníkov, ktorí prinášajú na slovenskú scénu niečo nové.  Do skladby Last Night vniesla nový dych spolupráca s americkým rapperom Nironic, ktorý okrem iného nahrával aj s kapelami ako Living colour.

Album určite poteší skalných fanúšikov, pretože obsahuje aj úplne prvé single ako Be Together a Pýtaj sa ma! .  Skladby One Day, Walkin´On The Water sú ideálnymi adeptami na horúce letné hity, ktoré by mohli oživiť playlist slovenských, pripadne aj zahraničných rádií . Posledná skladba  svojou pohodovosťou vyrovnáva inak živý repertoár.  Vypočut si tu môžete dokonca aj  nestarnúci hit Ty , ja a môj brat od legendárnej kapely Modus , ktorý Stark Band zaranžovali podľa vlastnej chuti.

OBAL P

Stark Band Album  2015:
1. Interlude
2. Last Night feat. Nironic
3. Walkin´On The Water
4. One Day
5. Pýtaj sa ma !
6. Be Together
7. Sklíčka (Ty.ja a môj brat)
8. Make Me Dance
9. On My Mind

Kapela Stark Band ponuka na novom štúdiovom albume možnosť pocítiť novu vlnu na hudobnej scéne , ku ktorej určíte neuškodilo experimentovanie s novými zvukmi , ktoré majú dokonale zachytiť momentálne nálady ktoré prežívali talentovaní muzikanti z kapely Stark Band.

“Tento album zachytáva našu niekoľko mesačnú prácu a skúšanie v skúšobni a nasledovne niekoľko týždňové nahrávanie v štúdiu v Košiciach , dúfame že týmto albumom oslovíme nových fanúšikov a taktiež nestratíme tých našich starých . Popri koncertovaní je nahrávanie albumu veľmi zložité a hlavne časovo náročné , ale zvládli sme to ! (smiech) „  povedal líder kapely Juraj Kováč .

“Texty a hudba sú naším spoločným dielom na ktorom sme pracovali spoločné . A prečo sme album vydali 1.mája na Sviatok práce ? možno aj preto , že som sa v ten deň narodil a bral som to ako symboliku „ doplnil líder kapely Juraj Kováč .

Album kapely Stark Band si môžete vypočuť ako na Youtube/iTunes/Spotify/Deezer , alebo zakúpiť v obchodoch prípadne na www.starkband.sk.

LOGO

Zdroj: Stark Band