Indie Air @ Dole

Ak vás “zdeformovala” indie music a pri kapelách ako Joy Division, Kasabian či Bloc Party vám zrýchli tep, táto párty je práve pre vás! Hustú selekciu všetkého fajnového od 60. rokov až po súčasnosť, od ortodoxného indie až po všetky jeho možné odnože a remixy, nám nadelia Talkshow DJs, DJka Pavlovna, DJ Patrik a naša obľúbená rezidentka Tana Deformed. Neváhajte a zosúlaďte svoj kardiogram s krivkou obľúbených piesní!

Talkshow DJs
Andreas a Hadík, teda polovica bratislavskej indierockovej kapely Talkshow, ktorá má na konte dva albumy, nám naloží svoju obľúbenú muziku. Večer sa predstavia ako selektori, ktorí zahrajú pestrý výber od elektra až po pop. Tešiť sa môžeme na veľa indie a veľa kapiel ako The Killers, Bloc Party či Radiohead.

Pavlovna
Mladú začínajúcu DJku Pavlovnu čaká v Dole premiéra. Jej hudobný vkus silne (zde)formovali 60. až 90. roky a kapely Joy Division, Lovin Spoonful, Gorillaz či Depeche Mode, ale neodolá ani novším kúskom ako Skip&Die alebo Kasabian. Na Indie Air má pripravenú lákavú selekciu starších aj aktuálnych hitov, ktorá vás naladí a rozbehne na celý večer. Či už máte radšej notoricky známe indie skladby alebo menej známe piesne a nebránite sa širokospektrálnosti, prídete si na svoje.

Patrik
sa bude vo svojom sete venovať skladbám z indie scény 80. rokov v kombinácii so súčasnými gitarovkami. Okrem toho obľubuje aj temnejšiu hudbu a tak v jeho selekcii určite nebudú chýbať ani špeciality zo žánrov post-punk či synth-pop.

Tana Deformed
Keď sa v meste robí dobrá indie akcia, ona pri tom nesmie chýbať. Skúsená DJka a promotérka Tana Deformed bude večer hrať to najlepšie a najobľúbenejšie z indies a k tomu pridá aktuálne hity a elektro remixy.

23. 5. (sobota)
Štart: 22:00 hod.

Vstup:
22:00 – 24:00 4€
24:00 – 03:00 5€
03:00 – 06:00 3€

Partneri: Radio_FMDOBA Magazínshiz.skCITYLIFE.SKkamdomestaGregi.netBratislava Underground AdvisorindiePANTSPríjmi #cveng
PLAGÁT_Indie Air_máj 2015