Wicked: NobodyListen (CZ), Dalyb, Special Beatz, Amida @ Dole

Hip-hop & trap, atmosféra & zážitky, zábava & paráda! Jednoducho wicked awesome párty, ktorá vie, po čom dnes túžia vaše sluchové bunky. Za DJským pultom sa do rána budú striedať NobodyListen (CZ), Dalyb, Special Beatz a Amida so svojou vyberanou selekciou, ktorá z vás vytriasie všetkú energiu!

NobodyListen (CZ)
je mladý pražský producent a DJ, ktorý vo svojich setoch najradšej kombinuje progresívnu elektronickú hudbu s rapom. Na konte má mixtapy aj spolupráce s menami ako Delik, Dramatikz, Nironic či Rasco. Poznať ho môžete aj vďaka projektu VR/Nobody, ktorý spája jeho produkciu a aranžmány so zaujímavo podanými vokálmi Václava Roučka.

Dalyb
je jeden z pilierov skupiny Haha Crew, ktoré dáva oldschoolovým zvukom novú podobu. Ich debutový album Vlna vyšiel v decembri 2014. Dalyb je však známy aj ako DJ a producent, ktorý má za sebou niekoľko spoluprác s rapermi ako Delik, Ego či kapelou Kontrafakt. Tak sa nechaj strhnúť vlnami jeho vycibrenej selekcie.

Special Beatz
je talentovaný producent, ktorý má našľapnuté na sľubnú kariéru. Má za sebou spoluprácu s H16, Ektorom či Separom, no dostal sa už aj za veľkú mláku vďaka spolupráci s producentom a spevákom Chrishan-om. Okrem toho je súčasťou projektu Podzemgang, na ktorého albume Iní vytvoril hudbu pre dva tracky.

Amida
je producent a DJ, ktorý pochádza z Belgicka, ale žije a tvorí v Bratislave. S Komanderom Groundom založili projekt Trap Empire zameraný na európsku Trap & Bass hudbu. Amida sa v Klube Dole sa už predstavil príťažlivou zmesou trapu a hip-hopu, na ktorú sa môžeme tešiť aj teraz.

29. 5. (piatok)
Štart: 22:00 hod.

Vstup:
22:00 – 24:00 4€
24:00 – 03:00 5€
03:00 – 06:00 3€

Partneri: Radio_FMQueens The Streetwise Store – Queens.czDOBA Magazínshiz.sk90bpm.skCITYLIFE.SKkamdomestaGregi.netBratislava Underground AdvisorPríjmi #cveng

PLAGÁT_Wicked_máj 2015