Totální nasazení v poslednej klubovke a dokumente z turné v Trurecku!

Slánské Totální nasazení, které letos na podzim oslaví 25 let své existence, si letos protáhlo svojí klubovou sezónu až do konce května, kdy pro své fanoušky nachystalo na sobotu 30. 5. velký koncert v pražském klubu Vagon. Jindy touto dobou už totiž punk-rockové trio dávno obráží pouze festivaly.

„Letos jsme vynechali tradiční pražské open air akce, kde jsme léta pravidelně hrávali, takže jsme se rozhodli udělat ještě jednu klubovku v domovském klubu Vagon,“ vysvětluje baskytarista a zpěvák Sváťa Šváb.

TN-Turecko 2015

Hosta si tentokrát Totáči pozvali pouze jednoho, a to pardubickou punk-rockovou skupinu Dukla vozovna, která zde pokřtí své nové CD „Sen nezbedného punka“. „Zpravidla s sebou do Vagonu bereme dvě kapely, ale tentokrát chceme zahrát fanouškům co nejdelší set a přehrát celý náš repertoár včetně písní, na které se tak často nedostává,“ dodává kytarista Karloss. Na dlouhou dobu to bude poslední koncert Totálního nasazení v Praze. Tím dalším bude totiž až výroční koncert k 25 letům, jenž se uskuteční v pátek 28.11. v Rock Café a který bude natáčen jako live DVD.

Totální nasazení nedávno vydalo výběrové CD „25 let Černobílý svět“ a v současné době můžete na jeho webech zhlédnout zajímavý dokumentární film TURKEY TOUR 2015 z jejich letošního únorového turné po Turecku, které absolvovali společně se slánskými Deratizéry.

Facebooková událost na pražský koncert ZDE:
https://www.facebook.com/events/1435067206788320/

www.totaci.cz
www.deratizeri.cz
www.forfunagency.cz

Vagon

Zdroj: ForFUN Agency
Foto: archiv kapely Totální nasazení