Ear-Gasmic “COMING ON STRONG EDITION” prináša SIGNUM: Záverečné informácie!

30. máj sa nám nezadržateľne blíži a spolu s týmto dátumom aj trancová klubová show Ear-Gasmic „COMING ON STRONG Edition“.

Podtitul párty nesúci názov „COMING ON STRONG“ bol inšpirovaný rovnako nazvaným trackom z produkcie headlinera SIGNUM, ktorý odznel aj v rámci soundtracku legendárneho filmu Kevin and Perry Go Large (u nás známy pod názvom Klub sráču).

Teraz vám prinášame posledné podstatné informácie k tomuto eventu, ktorý už najbližšiu sobotu v Bratislave predstaví vyššie spomenutého headlinera večera, holandskú legendu Ron Hagena alias SIGNUM, ktorý na Slovensku vystúpi úplne po prvýkrát.

Brány klubu UHU sa otvoria presne o 21:00 hod. Vstupenky za jednotnú cenu 12 € si budete môcť zakúpiť priamo na bráne pri vstupe do klubu.

Počas noci sa môžete tešiť na kvalitnú výpravnú show. Interiér klubu UHU tradične zmeníme na nepoznanie. Čaká na vás vyšperkovaná svetelná a zvuková show, taktiež nebudú chýbať tradičné Ear-Gasmic dekorácie, na mieru vyrobené vizualizácie, projekcia, špeciálne intrá štartujúce DJov, výrazne posilnený zvukový a svetelný park vrátane laserov a ďalšie príjemné prekvapenia.

Ak ste užívateľmi facebooku a plánujete v sobotu 30. 05. 2015 na Ear-Gasmic zavítať, môžete sa pridať aj priamo do našej udalosti https://www.facebook.com/events/673368872809413 prípadne na našu oficiálnu fan page https://www.facebook.com/eargasmic.official.

mapka

Pre návštevníkov, ktorí pricestujú zo zahraničia, prípadne nie sú z Bratislavy, sme prichystali menšiu mapku s vypísanými MHD spojmi ako sa na Šafárikovo námestie 79/7 do klubu UHU najľahšie dostať.

Náš domáci rezident párty Ear-Gasmic – Juraj Glonec alias UNBEAT pre túto edíciu prichystal exkluzívne oficiálnu Ear-Gasmic hymnu nazvanú „AFTER ALL“, ktorá definuje ako jeho energický štýl produkcie, tak i hrania. Môžete sa tak tešiť na množstvo energických trackov práve pre neho typických.

Headlinera SIGNUM v rámci supportu ďalej obohatí Andre Pastor, ktorý sa tentokrát zhostí warm-up setu. Následovať bude rezident a spoluorganizátor párty Ear-Gasmic, DJ JoshJoy, pre ktorého táto akcia bude zároveň rozlúčkovou pred jeho definitívnym odchodom zo Slovenska a presťahovaním sa do Austrálie. To je aj dôvod, prečo si tentokrát zahrá na obidvoch stagoch. Jeho veľmi špeciálny goodbye set si tak určite nenechajte ujsť. Na hlavnom stagi nebude chýbať aj obľúbený Cole, tentokrát po prvýkrát v back2back zložení s PACE TO P.M. . Spoločne tak nadelia tie najlepšie klasiky. Rovnako tu bude zastúpené aj nežné pohlavie, obľúbená Kristy Jay, ktorá si pre návštevníkov nachystá opäť poriadnu porciu energie. Na druhom bar stagi si svoju premiéru užije Deyer v rámci svojho warm-up setu. Taktiež si tu svoju premiéru zažije aj Miss Rodez, ktorý je verejnosti známy prevažne prostredníctvom techna. Zvyšok bar stagu doplnia už obľúbené a ostrielané domáce mená ako Jaccob, Zolike, Wireez, JoshJoy a Cole. O poriadnu porciu zábavy tak rozhodne núdza nebude.

Záverom prinášame už len samotný časový line-up akcie. Odporúčame vám prísť do klubu v dostatočnom predstihu, aby ste nezmeškali mnoho dychberúcich momentov a taktiež štartujúce intrá.

Signum timetable

Tešíme sa na vás a veríme, že si obidva stage užijete naplno.

Ear-Gasmic: „COMING ON STRONG Edition“ – 30. 05. 2015
Miesto: klub UHU, Šafárikovo námestie 79/7, Bratislava
Start: 21:00 hod., End: 06:00
Line-up: Main stage: SIGNUM (NL), Unbeat, Kristy Jay, COLE b2b PACE TO P. M., JoshJoy, Andre Pastor – Bar stage: Deyer, Jaccob, JoshJoy, COLE, Miss Rodez, Zolike, Wireez
Entry: 12 €
Event: https://www.facebook.com/events/673368872809413/
Web: www.egevents.sk, www.ear-gasmic.com, www.facebook.com/uhuclubbratislava
Ear-Gasmic fan page: https://www.facebook.com/eargasmic.official

Signum plagat

Zdroj: Ivo Ninja