Ty Nikdy BeatDown @ Dole

Úderné beaty od znamenitých DJov budú lietať klubom ako blesky! Hip-hopovú búrku strhnú v našom klube producenti a DJi z Ty Nikdy labelu Inphy a FNTM, ktorým bude kontrovať DJ Lkama z Gramo Rokkaz. Vyresetujte si prácu či školu kvalitnou klubovou párty!

Inphy
je producent a DJ z labelu Ty Nikdy s jasne rozpoznateľným štýlom a vkusom. Na konte má, okrem zástupu produkcii pre českých, slovenských a zahraničných interpretov, tiež veľké množstvo remixov a inštrumentálnych skladieb.

FNTM
sa na českej scéne pohybuje od roku 2007. Z pôvodne experimentálnej elektronickej tvorby sa presúval cez hip hopové beaty späť k elektronickým vplyvom najrôznejších žánrov. Na konte má okrem oficiálnych MIXTAPES, remixov a beatov aj Gameplay EP a Cruel Summer EP.

Lkama
je jazdec stajne Gramo Rokkaz, ktorý sa už pár rokov venuje ako Djingu, tak aj koncertnému hraniu a produkcii. Jeho meno nájdete pod trackmi nielen členov GR teamu, ale spolupracoval aj s menami ako Strapo, Majself, Separ, Zverina, Krok Spet a ďalšími.

12. 6. (piatok)
Štart: 22:00 hod.

Vstup:
22:00-24:00 – 4€
24:00-03:00 – 5€
03:00-06:00 – 3€

Partneri: Radio_FMQueens The Streetwise Store – Queens.czDOBA Magazínshiz.sk90bpm.skCITYLIFE.SKkamdomestaGregi.netBratislava Underground AdvisorPríjmi #cveng

PLAGAT_Ty Nikdy BeatDown_jun 2015