Wicked: Dalyb, Hajtkovič, Konex, Vajco & Eternal @ Dole

Párty, na ktorej budú padať hudobné bomby a od DJského pultu bude šľahať oheň v rytme trapu a hip-hopu! Prikladať do kotla budú svoje vychytávky, či už úplne novinky alebo overené klasiky, Dalyb, Hajtkovič, Konex a Vajco & Eternal.

Dalyb
je jeden z pilierov skupiny Haha Crew, ktoré dáva oldschoolovým zvukom novú podobu. Ich debutový album Vlna vyšiel v decembri 2014. Dalyb je však známy aj ako DJ a producent, ktorý má za sebou niekoľko spoluprác s rapermi ako Delik, Ego či kapelou Kontrafakt. Tak sa nechaj strhnúť vlnami jeho vycibrenej selekcie.

Hajtkovič
je producent a DJ, ktorý sa scéne udomácnil ešte pred príchodom nového milénia. V roku 1996 založil s Čistýchovom a Slipom rapovú skupinu L.U.Z.A, o štyri roky na to vznikla legendárna crew Názov stavby, ktorej bol súčasťou. Produkoval úspešný album L.U.Z.A.„Tri mená štyri písmená, spolupracoval s Majkom Spiritom, Rytmusom, Tinou a ďalšími známymi menami. Na konte má aj niekoľko mixtape-ov a mashupov, rovnako ako aj cenu Aurel za najlepší hip-hopový album.

Konex
je mladý beatmaker a producent, ktorý má za sebou má spolupráce s viacerými menami slovenskej a českej scény ako Ektor, Gleb či Delik, jeden USA mixtape a jeden album. Tento rok mu vyšiel dlhoočakávané MUSICK EP.

Vajco & Eternal
Čerstvé vychytávky zo sveta hip-hopu striedané staršími klasickými trackmi bude podávať táto dvojica, ktorá nás svojimi setmi prevedie od Atlanty cez NYC, LA až po Paríž.

19. 6. (piatok)
Štart: 22:00 hod.

Vstup (18+):
22:00 – 24:00 4€
24:00 – 03:00 5€
03:00 – 06:00 3€

Partneri: Radio_FMQueens The Streetwise Store – Queens.czDOBA Magazínshiz.sk90bpm.skCITYLIFE.SKkamdomestaGregi.netBratislava Underground AdvisorPríjmi #cveng

PLAGAT_Wicked_jun 2015