Despekt majú nový album, krstiť sa bude v auguste.

Česká thrash hard core kapela Despekt vypustila do sveta nový album s rovnomenným názvom, na krst sa tešte v auguste.

Na albume sa pracovalo celý minulý rok a konečná verzia bola, ako to už býva, doladená až v štúdiu. „Nahrávali jsme ve studiu Michala Agmena v Žatci a musím říci, že nám borci ve studiu byli maximálně k dispozici a velice dobrým a profesionálním přístupem nám pomohli v celé nahrávce,“ hovorí kapela Despekt  a jedným dychom dodáva, že počas nahrávania zažili veľa zábavy a dobrá atmosféra by sa dala krájať.

„Posluchač by si měl CD poslechnout hlavně v klidu, aby se zaposlouchal do textů, které jsou tvořeny životy členů kapely. Myslíme si, že naše první CD je celkem povedené jak hudebním ztvárněním, tak především textovým,“ hovoria Despekťáci.

despekt_2

Kapela si pochvaľovala aj zvukára Jirku, ktorý si vďaka svojej profesionalite a skúsenostiam porozumel so všetkými členmi. Poďakovanie patrí aj mecenášovi Petrovi Urbanovi, pretože bez jeho pomoci by sme na CD čakali asi veľmi dlho.

Krst albumu prebehne pomerne netradične – na oslavách 18. výročia firmy WERWOLF Slovakia v Brne, a to 15. augusta. Ešte pred tým môžete Despekt vidieť 27. júna na Summer Biker’s party v autokempe Nová Radyně.

Despekt je trio hrajúce v zložení gitara, spev – Honza Adámek(Vokap), basová gitara, vokál – Rostislav Kopta (dědek), bicie, vokál – Fery Vojta (DJ Makumba). Členovia kombinujú rôzne žánre, čo vytára zaujímavú tvorbu.

„Naší devizou je to, že muziku hrajeme a děláme srdcem a s radostí a neženou nás za tvorbou peníze,“ uzatvára kapela.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009299120584
https://bandzone.cz/_83009

Despekt.jpg

Zdroj: Eva Sjekelová