Festivalový kútik v H&M Myslbek!

A je to tady! S prvním prázdninovým dnem se v pražské prodejně H&M Na Příkopech otevřel koutek H&M LOVES MUSIC. Patří vždy na dva týdny dvojici módní bloggerce a jedné hudební kapele, kteří pro vás společně vybrali speciální outfity. Hledáte inspiraci, v čem vyrazit na festival nebo na koncert? Pak jste tady správně.

H&M_LovesMusic_Please the Trees, Zuzana Gasparovicova a Klara Vytiskova

První výběr H&M LOVES MUSIC sestavili Zuzana Gašparovičová, autorka skvělého blogu Redpoppystories.com, a skupina Please The Trees. „Snažila jsem se vybrat něco, co klukům sedí a v čem se cítí pohodlně,“ říká Zuzana a členové kapely ji kvitují slovy, že mají vkus a příliš starostí s nimi stylisti nemají. Na výsledek téhle netradiční spolupráce se můžete podívat v prodejně v Myslbeku a zároveň si vybírat i mezi dalšími kousky, které Zuzana doporučuje.

H&M_LovesMusic_instalace COLL COLL

Během léta se v roli stylistických rádců a modelů vystřídají ještě další dvě dvojice – Calm Season (Terezie Kovalová a Adam Vopička) s bloggerkou Sandrou Kisić (www.sandrakisic.com) a Android Asteroid s bloggerkou Paulínou Maťovou (Diamondandunicorn.com). Každá bude mít svoje dva týdny a pak… Pak se poprvé koutek H&M LOVES MUSIC přesune na svůj vlastní festival OVERTONE. Jeho první díl proběhne v sobotu 15. srpna v pražských Riegrových sadech a těšit se můžete na nová, svěží jména v čele s Milky Chance.

H&M_LovesMusic_vila stvanice 2

Chytrou instalaci H&M LOVES MUSIC, kterou nepřehlédnete v prodejně H&M Na Příkopech, ani na festivalu OVERTONE vytvořilo studio architektonické studio Collaboration Collective (COLL COLL). „Ekologická a ekonomická udržitelnost je v souladu s hodnotami H&M základ. Měli jsme ambici neskončit pouze u recyklovaného materiálu, ale vytvořit přívětivé prostředí. Navrhli jsme rostoucí strukturu, kterou jde jednoduše rozebrat a znovu postavit. S minimem ‘obyčejného’ materiálu jsme se snažili udělat vizuálně výrazný prvek, který propojí všechny akce a podpoří hudební zážitek,“ vysvětlují Coll Coll.

H&M_LovesMusic_Radek Brousil a Paulina Matova

Zdroj: M-Ocean