SZIDI TOBIAS – JOLANKA KOMORNE

Po úspešnom májovom turné k novému albumu Jolanka si pripravila vynikajúca slovenská speváčka a herečka Szidi Tobias pre svojich fanúšikov letnú koncertnú lahôdku – v auguste predstaví v komornej úprave piesne svojho dvorného textára Petra Lipovského a autora hudby Milana Vyskočániho. Koncerty sa uskutočnia 12.8.2015 v Evanjelickom kostole v Banskej Štiavnici a 13.8.2015 vrámci cyklu Kultúrne leto a hradné slávnosti 2015 v Koncertnej sieni Klarisky v Bratislave.

V programe s názvom Jolanka komorne zaznejú v doprovode hudobníkov Milana Vyskočániho, Andreja Gála a Milana Osadského nádherné piesne z najnovšieho albumu. Za jeho predaj Szidi Tobias v máji na koncerte v bratislavskej Starej tržnici obdržala Zlatú platňu. Potvrdili sa tým názory hudobných kritikov a publicistov, označujúcich tento album v recenziách od začiatku za jeden z najzaujímavejších hudobných počinov roka.

Prekrásne priestory oboch kostolov ako aj Szidin neopakovateľný precítený spevácky prejav plný citu, úprimnosti a muzikantského majstrovstva budú určite zárukou nevšedných komorných hudobných večerov.

Vstupenky sú v predaji na www.drhorak.sk, v kamennej predajni Dr. Horák na Medenej ulici 19 v Bratislave, v predajnej sieti Ticketportal a v Banskej Štiavnici v Informačnom centre a Trotuarte.

DrHORAK_TP_august_180x180_szidi_NAHLAD_02