ROCKWELL: Nastraž uši!

Nastraž uši a zapíš si za ne, že v piatok 11. septembra v Subclube budeš počuť, čo ešte nik nepočul. Svoj nový, dlho očakávaný album nám predstaví Rockwell (Shogun Audio / UK).

Thomas Green – aka ROCKWELL je médiami označovaný ako jeden z najvýraznejších umelcov, ktorí vzišli zo súčasnej UK dnb scény. Jeho tvorba je originálna, premyslená, technicky prepracovaná, s množstvom krásnych aranžmá, prekvapivých zvratov a postupov. Vďaka tomu dokáže demolovať tanečný parket a povzniesť ducha zároveň :). Svoj talent exkluzívne upísal Friction-ovmu labelu Shogun audio. Má vlastnú show na BBC Radio 1 a je považovaný za výborného DJa, čo nám potvrdí mixom zo 4 deckov.

Že slovenská produkcia nijako nezaostáva za tou svetovou ťa presvedčí drum and bassové ucho, DJ a producent Kutlo. Hutnou basou poza uši ti dajú aj Bassing, Matis a Huspi.

Rockwell@Subclub_DJs

Dopraj svojim ušiam po čom túžia 11. septembra v Subclube! Postará sa ti o ne popredný otológ z UK a štvorica domácich špecialistov. O tvoje oči, parádny stage, a projekciu zas NoisvizioN crew. To všetko iba za 7€ do polnoci. Potom o jedno € viac a po 03:00 hod. klesne cena vstupného na 3€.

Viac info a súťaže o voľné vstupy aj na Facebookovej stránke akcie!

Všetci ste srdečne vítaní.
Tešíme sa na vás!

Rockwell@Subclub_plagat_web870

Zdroj: Silwer