Happy Faces Festival

16:30 DOORS OPEN
18:00 ALŽBĚTA KOLEČKÁŘOVÁ
19:00 PUBLIC RELATIONS
20:00 VLASTA HORVÁTH & Band
21:00 MICHAEL PATRICK KELLY & Band
Paddy Kelly, frontman hudební skupiny Kelly Family, která po letech ohlásila comeback, vystoupí znovu v České republice. Už bez svých sourozenců, které nepodpoří ani během společných třech comebackových koncertů v Dortmundu. Nicméně i tak přiláká spoustu věrných fanoušků a především fanynek, neboť platil odjakživa za největšího fešáka a lamače dívích srdcí.

Stane se tak 19. srpna při příležitosti prvního ročníku Happy Faces Festivalu v Sedmihorkách u Turnova, kde vystoupí také čeští umělci jako Alžběta Kolečkářová, finalistka Česko Slovenské SuperStar 2011, která předvede směsici popu, soulu a reggae a s jejím neodolatelným hlasem dostane do kolen nespočet diváků.

Dále se představí vítěz soutěže Česko hledá SuperStar Vlasta Horváth se svojí kapelou a show plnou svých autorských písní. Vlasta vydal 3 řadová alba a stal se také jejich producentem. Je stále velice žádaným umělcem a pravidelně vystupuje na festivalech, městských slavnostech a svých koncertech s kapelou.
Trochu tvrdší show předvede kapela Public Relations, která bude letos v květnu v Brně předskakovat na koncertě legendární kapely Europe.

Vstupenky jsou k dispozici za cenu 1099,- Kč:
*ticketbooking@seznam.cz
* Formulář https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdTcywiK_edduGZGB61_KP-7n4D-ORV-38Jc8ZsDOavsN8XCA/viewform
*Ticketstream: https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/happy-faces-festival-michael-patrick-kelly-vlasta-horvath-alzbeta-koleckarova-public-relations-118534