Vivetray + Jolanin RozpaRock

VIVETRAY
(rock)

Rockové trio s otvoreným výhľadom, ktoré je pripravené nechať na pódiu dušu. Troj-dielna muzikantská skladačka (Andrej Dubnička- bicie, Marcel Krivosudský – gitara, Tomáš Racko – bassgitara/spev), v ktorej sa dynamicky prelínajú classic-rockové vplyvy od blues až po power-pop, sa chystá naservírovať na svojom hudobnom „podnose“ nejeden hit, ale aj menej známu kvalitu v podobe vlastnej tvorby.

Andrej Dubnička – bicie
Marcel Krivosudský – gitara
Tomáš Racko – bassgitara / spev

VIVETRAY – „Jazda na strele“ (live)

__________________________________________________________________________________

Jolanin RozpaRock
(punk rock)

Bratislavská protest-rock-punková formácia Jolanin RozpaRock neoficiálne začala fungovať od leta 2012, kedy zažila premiéru naživo na jednej súkromnej akcii s prvým vlastným songom a setom rock-punkových coverov. V januári 2013 sa veci pohli dopredu a objavili sa koncertné príležitosti, odpálili koncerty v bratislavských rockových brlohoch. Tvoria vlastné veci – protest songy, v ktorých sa textovo zameriavajú na veci alebo ľudí ktorí ich jemne povedané znepokojujú.. a hrajú na gitarách značky Jolana!

V slovenských textoch vyjadrujeme naše názory a postoje k spoločenským témam, ktoré oslovujú ale aj trápia a znepokojujú ľudí okolo nás. Hoblujte, počúvajte a rozmýšľajte o tom, čo sa vám snažíme povedať…

Seki Sekipetra Bilý otec Petrozza – gitara, spev-hučista
Maroš K.K.T Plávka – basgitara, spev-kričista
Marek „glObus“ Blažíček – bicie

Jolanin RozpaRock
www.bandzone.cz/jolaninrozparock

Jolanin RozpaRock
https://www.facebook.com/Jolanin-Rozparock-629921580358676/

Jolanin RozpaRock Kríza