Absolut Electric párty: Zelektrizuj Tabačku!

Vystúp z davu pod pódiom a poď si aj ty zahrať s profi dídžejmi! Zapoj svoj elektrizujúci set do súťaže a možno práve ty si dáš battle s B-Complexom.

Už  4. decembra bude sa v Tabačke Kulturfabrik v Košiciach konať jedinečná elektrizujúca párty, ktorú by si nemal premeškať. Predstaví sa tam B-Complex, Changing Faces, Duall, Kelso a možno práve ty! Nemusíš mať s dídžejingom dlhoročné skúsenosti. Stačí, ak svoj 30-minútový set, ktorý čo najlepšie vystihuje atmosféru Electrik párty, uploadneš na soundcloud/mixcloud a zaujmeš fanúšikov a odbornú porotu. Víťaz hlasovania fanúšikov aj ten, ktorého vyberú skúsení DJ-i si to v elektrizujúcom DJ battli rozdajú pred očami všetkých návštevníkov Tabačky a samotný B-Complex vyberie toho, ktorý sa stane absolútnym víťazom. Nezúfaj ani v prípade, že sa do tejto top dvojky nedostaneš. Ak tvoj set porotu osloví, značka ABSOLUT s tebou bude rátať do budúcnosti a možno sa predstavíš na jednej z ďalších párty.

Prihlášku na ABSOLUT DJ Contest pošli do 22.11. 2015 na djcontestke@transformtoday.sk  a do predmetu správy uveď „Absolut DJ Contest“. Nezabudni k setu pridať oficiálny obrázok contestu, ktorý spolu s pravidlami nájdeš ho  https://bit.ly/DJ-contest a do mailu priložiť tvoju fotografiu a link, kde si môžeme tvoj set vypočuť. Na to, aby si sa do ABSOLUT DJ Contest zapojil musíš mať viac ako 18 rokov a tvoj set nesmie byť nahraný z ilegálnych mp3s. Sety nahraté na laptope a konzole nebudú akceptované.

kosice_tabacka

Zdroj: Media & Communication Consulting, spol.s r.o.