ALLE FARBEN ★  20.5.2017 ★  SaSaZu

 

Alle Farben je Berlínská hvězda, jež po letech cestování kolem celého světa opravdu není jen začátečník. V posledních letech je znám jako producent těch nejchytlavějších letních hitů jako jsou ‘Please Tell Rosie’, ‘She Moves’ a ’Supergirl’. S těmito hity a spoustou dalších skladeb zamíří do pražského klubu Sasazu, a to v sobotu 20. května 2017.

Alle Farben miluje experimentování a jednoduše neuznává hranice hudebních žánrů. Během svého vystoupení propojuje všechny hudební styly: potkává se s klasickou nebo swingovou hudbou a pohybuje se mezi technem, minimalem a housem. Nikdy pro něj nebylo problémem zahrát v klubu nebo na festivalu třeba Čajkovského, naopak je to spíše vítanou výzvou. Jeho DJ sety jsou vždy propojeny s dramatickým konceptem a to s ohledem na estetiku. Nikdo netouží více prezentovat své melodie v jasném světle než Alle Farben. Jak sám říká: „Pokud jde o vnímání, hudba není až tak odlišná od barev – intenzita je určována emocemi.“

Vstupenky v prodeji : https://bit.ly/Farben_tix

ZÁKLADNÍ VSTUPENKY – 499 Kč / 599 Kč / 699 Kč
ZTP/P vozíčkář + průvodce – 499 + 1 Kč (ZTP/P má přístup pouze do přízemí klubu Sasazu) rezervace(@)ticketportal.cz
VIP VSTUPENKY – 999 Kč / 1099 Kč
VIP STOLKY LOUNGE – 20.000 Kč (zahrnuje 8x VIP vstupenku a 10.000 Kč konzumaci)
VIP STOLKY BALKON – 25.000 Kč (zahrnuje 10x VIP vstupenku a 15.000 Kč konzumaci)
Pokud máte zájem o VIP stolek, kontaktujte nás na: info(@)unitedmusic.cz
VIP vstupenky (omezené množství) zahrnují: oddělený VIP vchod do klubu, VIP toalety a přístup na VIP balkon a lounge se sezením a skvělým výhledem na představení.

Minimální věk pro vstup na akci je 18 let!
Facebooková událost : bit.ly/AF17_ep
Více informací:  www.unitedmusic.cz

 

Zdroj: United Music