Andrew May – Z natáčania rovno do postele.

V nedeľu vyšiel prvý oficiálny videoklip slovenského speváka a skladateľa vystupujúceho pod umeleckým menom Andrew May. Jeden deň nakrúcania spôsobil, že Andrew ešte týždeň ležal v posteli chorý s horúčkou.

Andrew sa rozhodol natočiť k svojmu novému singlu All this night energický videoklip a chcel využiť posledný pekný jesenný deň v tomto roku. Z predpovedaného slnečného dňa vznikol chladný, sychravý deň, v ktorom sa slnko ukázalo na pol hodinu a teplota sa pohybovala iba niekoľko stupňov nad nulou.

Andrew May 1

Mali sme všetko nachystané a dohodnuté. Bola to posledná možnosť natočiť vhodný materiál pre náš videoklip. Preto sme zabudli na zimu a chladný vietor a boli sme šťastní, že neprší,” hovorí Andrew.

Ako námet svojho videoklipu zvolil pouličné preteky áut, ktoré sú podfarbené láskou k dievčaťu, čo štartuje preteky. O scenár sa postaral režisér Lukáš Pšenčík a o kameru a strih Martin Senčák. Klip vystihuje celkovú dynamiku piesne, nespútanosť hudby a hravosť lásky.

Andrew May 5

Andrej sa ešte týždeň liečil z prechladnutia, ale s výsledkom je spokojný: „So všetkými, čo sa podieľali na celkovej produkcii sa mi výborne spolupracovalo, bola príjemná atmosféra, a preto by som sa im chcel všetkým poďakovať.

Ako sa Andrew snaží získať pozornosť dievčaťa štartujúceho preteky si môžete pozrieť tu:

https://www.youtube.com/watch?v=3-TPoAGvJgI

Zdroj: Patrícia Pavlíková
Foto: Martin Senčák