ANNE-MARIE ma najviac nominacií na Brit Awards!

Speváčka ANNE-MARIE získala najviac nominácií na britské výročné ceny. Jej meno na zoznamoch adeptov na Brit Awards figuruje hneď štyrikrát. Slávnostné udeľovanie prebehne 22.2.2017.

Sympatická speváčka, ktorá sa pred rokmi stala svetovou šampiónkou v karate, k nominácii na cenu kritikov udeľovanú v rámci Brit Awards, pridala ďalšie tri. Uchádzať sa bude o titul Objav roka a v spoločnosti skupiny  Clean Bandit aj o víťazstvo v kategóriach Najlepší singel a Video roku 2016.

Je to prvýkrát v histórii britských ocenení, keď je interprét nominovaný zároveň na cenu kritikov a aj ako objav. Meno Anne-Marie nedávno naviac  zmienil aj Ed Sheeran, keď bol novinármi požiadaný o tip na novú tvár, ktorá bude sledovaná v roku 2017.

Anne-Marie sa minulý rok skvelo uviedla najskôr vlastným singlom Alarm a koncom roka následovala spolupráca s Clean Bandit na piesni Rockabye, ktorá celých deväť týždňov okupovala čelo britského singlového rebríčka. Dá sa predpokladať, že debutového albumu Anne-Marie sa dočkáme práve tento rok.

Zdroj: Warner Music