ANOREXIC sa predstaví v Brne!

Průkopník housu a electra, módní chameleon a čerstvě Londýňan DJ Tvyks se po roce vrací do Mersey klubu na oblíbenou klubovou noc Anorexic. Čeká vás karneval hipster kostýmů, ulítlá projekce, stylové koktejly, dekorace, fotozóna, VIP terasa a mnoho dalších vychytávek.

Tvyks patří mezi nejoriginálnější české DJs a svým energickým stylem dokáže přirozeně strhnout publikum. Ve spojitosti s jeho sety bylo možno použít přízviska jako house, acid house, dirty disco, disco punk, electro, electroclash, electrohouse, new wave nebo rockhouse.

Na začátku 90. let 20. století se stal neoddělitelnou součástí rychle se rozvíjející české taneční scény, byl jednou z jejích nejaktivnějších postav: vystupoval v klubech a na festivalech, byl rezidentem sérií parties French Connection, Vibrator, Get Wavey či v Brně Plastique (pamětníci jistě vzpomenou na nejedny protančené střevíce☺), uváděl pořady French Connection a Vibrator na pražském Radiu 1 i produkoval své vlastní skladby (jedním z  jeho projektů byl např. LΞON PΛRD).

I po více než dvou dekádách hraní Tvyks zůstává svěží tváří na hudební scéně, a to i svým vzhledem. Zkušeného DJe a producenta  proslulého také svým nenapodobitelným módním stylem přivítáme 22.5.2015 v klubu Mersey v Brně na dalším pokračování akce Anorexic. Podpoří jej trojice djs Plaza Restaurant: Manala, Buki a Chef3000, kteří spolu hrají od roku 2009. Jejich sety se skládají především z výběru současné house, techno a bass music.

Tvyks
https://tvyks.com/
https://facebook.com/tvyks
https://soundcloud.com/tvyks

Plaza Restaurant (Heldenkëllerz)
www.heldenkellerz.cz
https://soundcloud.com/plazarestaurant
https://www.facebook.com/plazarestaurantrave
https://soundcloud.com/heldenkellerz
https://facebook.com/heldenkellerz

ANOREXIC with DJ Tvyks
Support djs: Plaza Restaurant & Heldenkëllerz
22.5.2015 Klub Mersey, Minská 15, Brno
www.mersey.cz
Předprodej v síti Ticketpro a prostřednictvím služeb SMS Ticket a GoOut.cz:
základní vstup – 80,- předprodej / 120,- na místě
VIP terasa – 200,- předprodej / 250,- na místě (cena zahrnuje občerstvení)

anorexic

Zdroj: klub Mersey