Apokalypsa privezie projekt Just Be – Bushwacka!

Domácímu publiku dobře známá ikona elektronické hudby Bushwacka aka Just Be! roztančí předposlední únorový pátek pražský klub Mecca, který slibuje kvalitní hudební zážitek, na kterém by jste neměli chybět!

Osobnost Matthew Benjamina aka Bushwacky! nemusíme domácím party people dlouze představovat. V uplynulých letech se v České republice již několikrát představil a ať už vystupoval sám nebo se svým kolegou Layem, vždy se jednalo o party se skvělou atmosférou, na kterou se jen tak nezapomíná. Stejnou atmosféru čekejte i 21.2., kdy se Bushwacka představí v klubu Mecca pod svým alter egem Just Be.

[vimeo]https://vimeo.com/71277195[/vimeo]

Kořeny projektu Just Be sahají až do 80. let minulého století, kdy se ve Velké Británii pravidelně odherávaly undergroundové a raveové parties, které mnohdy sahaly až za míru legality. Toto období, které bylo inspirativní pro novou generaci party people, dávalo svobodu i samotnému projektu Just Be, která v něm přetrvává dodnes.

Hudba provází Just Be celým jeho životem. Od perkusionisty v London School Symphony Orchestra se dostal k elektronické hudbě, která ho doslova pohltila. Jeho domovem se stal kultovní londýnský klub The End, ze kterého pravidelně cestoval se svým recordbagem do celé řady destinací po celém světě.

IMG_3772[1]

Pod svým pseudonymem Bushwacka vydal ať už sám nebo společně se svým kolegou Layem více jak 120 remixů a 160 tracků včetně šesti alb na labelech jako je XL Recordings, End Recordings nebo Olmeto. Nutno podotknout, že celá řada jeho releasů zahýbala světem elektronické hudby a velmi ho ovlivnila.

V současnosti Just Be vydává své osobité tracky na pomezí techna, techhousu nebo deep housu na renomovaných labelech jako je Intec, Get Physical, Tronic nebo Mood a spadá pod prestižní Safehouse Management, který zastupuje například Carla Coxe, Umeka či Nicole Moudaber.

Uplynulé léto bylo pro Just Be ve znamení nespočtu vystoupení na ostrově Ibiza, kde byl mimo jiné také hostem rezidentního eventu již zmiňovaného Carla Coxe – The Revolution.

Bushwacku na party doplní Misa Salacova, Subgate, Schwing, Tibiza a Rob Smile.

Doražte 21.2. do pražské Meccy a okuste jeho vytříbený hudební vkus a smysl pro skvělou zábavu i vy!

Vstupenky zakoupíte exkluzivně v síti Ticketpro, a to v těchto cenovým relacích
1. vlna do 31.12. 2013  / 199,-Kč regular/299,-Kč Vip
2. vlna do 21.2. 2014 / 299,-Kč regular/349,-Kč Vip
Předprodej zajišťuje předprodejní síť Ticketpro – v prodeji od 1.listopadu 2013

VIZUAL

Zdroj: APOKALYPSA clubbing 2014®