Arms and Sleepers /USA/ feat. Full Live Band @Kabinet Múz, Brno: support: Bad Karma Boy /SK/: by Sad Boyz Industries

Atmosférický večer plný emotivních skladeb a naléhavých beatů v podání americké dvojice Arms and Sleepers navíc s kapelou.

Arms and Sleepers (USA)

Arms and Sleepers – to jsou snové melodie, zvukové experimenty, delikátní estetika a zlámané beaty. Atmosférický a dynamický trip-hop doplněný o působivé projekce tvoří charakteristickou energii jedinečných vystoupení americké kapely.

Dvojice Max Lewis a Mirza Ramic, slaví 10 leté výročí a do Evropy míří po 6 letech s celou kapelou. Brněnské publikum si kapela získala už v roce 2010, kdy vystoupila právě v kompletní sestavě v klubu Melodka. Poslední album Swim Team představil Mirza Ramic v rámci svých live setů na Flédě.

Arms and Sleepers mixují snové klidné melodie s drtivě naléhavým beatem. Přijďte si vychutnat neuvěřitelně dynamický zvuk odkazující k Portishead, Massive Attack, Trickymu nebo Radiohead do prostředí malého klubu, kde se energie z podia budete moci doslova dotknout.

press:
„Arms and Sleepers mix haunting sonics with an offbeat visual aesthetic, building lush, moody soundscapes.“ : THE IMPROPER BOSTONIAN

„One of the few bands still carrying the trip-hop torch, Arms and Sleepers experiments more with electronics and beats than Morcheeba or Portishead ever did. The group refuses to adhere to any scene in particular, and its subdued, magical sound remains unique among Boston bands.“ : NPR

„It’s like listening to a puzzle of a nature scene and it feels really good.“ : VERBICIDE MAGAZINE

arms

Bad Karma Boy (SK)

Kapelu okolo Juraje Marikoviče, který je znám z působení v skupině Para, vytvořil spolu s Adelou Tihlárikovou a Petrem Hrabem. Slovenská kapela přináší jedinečnou atmosféru do písní s nemalým hitovým potenciálem.

Sad Boyz Industries proudly presents:
.: Arms & Sleepers (USA) : 10 year anniversary tour 
feat. Full Live Band
support: Bad Karma Boy (SK)
3.5.2016
Kabinet MÚZ, Brno
presale: 1. vlna: 180czk 2.vlna 220czk
presale link: https://goout.cz/cs/listky/arms-sleepers/klk/
door: 250czk
event: https://www.facebook.com/events/1643501012579186/

Zdroj: Sad Boyz Industries