Beats For Love: Zahraj si na najväčšom festivale v srdci Európy!

Tento rok festival Beats for Love spoločne s partnermi Site production s.r.o, Alameda PL, a Nótin Szabolcs HG organizuje veľký DJ CONTEST, ktorý je spolufinancovaný fondom International Visegra Found.

DJ contest bude zameraný na hodnotenie poslaných setov v 5 kategóriích:  Drum and Bass, Techno, Breakbeat, House a EDM/Trance.

Víťazi súťaže budú uvedení vo festivalovom programe. O celej súťaži bude natočený krátky dokument, ktorý môžu víťazi použiť na ich podporu vo svojej budúcej kariére.  Videá budú ku zhliadnutiu na stránkach festivalu a stránkach partnerov.

DJ contest je určený pre mladých a talentovaných DJs z Českej republiky, Slovenskej republiky, Poľska a Maďarska. Pre účasť v súťaži, musí každý súťažiaci poslať svoj set na mail:  matej@b4l.cz  podľa podmienok uvedených nižšie:

O víťazoch v prvej fáze rozhodne publikum, ktoré vyberie 3 sety z každej kategórií a podľa odbornej poroty zloženej z teamu festivalu a partnerov vyberie absolútneho víťaza pre každú kategóriu. Jedna cena je vyhradená aj pre hlasujúcich a to 2x VIP vstup na festival na všetky dni. 

PODMIENKY DJ CONTESTU
Začiatok registrácie: 1.6.2017
Koniec registrácie: 12.6.2017
Zverejnenie výhercov: 26.6.2017
Celkový počet výhercov: 5

KATEGÓRIE PODĽA HUDOBNÝCH ŠTÝLOV:
kategória I.: Drum and Bass
kategória II.: House
kategória III.: EDM & Trance
kategória IV.: Breakbeat
kategória V.: Techno

V každej kategórií získa výherca ubytovanie na jednu noc na náklady promotéra.

Ocenenie v kategórii I.:
Výherca získava možnosť odohrať hodinový set  7.7.2017 v čase od 16:00 do 17:00.

Ocenenie v kategórii II.:
Výherca získava možnosť odohrať hodinový set 5.7.2017 v čase od 17:00 do 18:00.

Ocenenie v kategórii III.:
Výherca získava možnosť odohrať hodinový set 6.7.2017 v čase od 21:00 do 22:00.

Ocenenie v kategórii IV.:
Výherca získava možnosť odohrať hodinový set 5.7.2017 v čase od 01:00 do 02:00.

Ocenenie v kategórii V.:
Výherca získava možnosť odohrať hodinový set 5.7.2017 v čase od 17:00 od 18:00.

POSTUP PRIHLÁSENIA:

  1. Prihlásenie do contestu prebieha výhradne prostredníctvom e-mailu matej@b4l.cz, kde každý vyplní údaje (DJ Nick, Meno a priezvisko, vek) a priloží odkaz na súťažiaci mix na stránkách soundcloud.com alebo mixcloud.com
  2. Od dátumu vyhlásenia súťaže sa spustí facebooková anketa, v ktorej bude hlasovať verejnosť. Anketa bude spustená od 1.6.-19.6. Každý hlasujúci môže hlasovať v každej kategórií iba raz, celkovo vo všetkých štýloch 5x. Po ukončení ankety budú vybrané 3 sety z najviac hlasmi (celkovo 15 setov), z ktorých odborná porota vyberie jedného výhercu pre každý štýl. Tento krok bude prebiehať od 20.6. – 25.6. Vyhlásenie výsledkov sa uskutoční 26.6.2017 na facebookových stránkach.

PRAVIDLÁ

  • Každý súťažiaci sa môže prihlásiť iba do jednej z piatich kategórií. Pokiaľ bude DJ súťažiť vo viacerých kategóriach (np. aj pod iným nickom) bude zo súťaže vyradený.
  • Minimálna dlžka setu je 30min. Maximálna dlžka setu je 60min. Set musí byť nahraný v roku 2016-2017.
  • Súťažiaci set musí nahrať umelec, ktorý sa do súťaže prihlásil
  • Názov setu musí obsahovať názov festivalu, tzn: „DJ meno – DJ Contest – Beats for Love 2017“
  • Súťažiaci set, je možné poslať iba raz vo forme odkazu na soundcloud.com alebo mixcloud.com

OSTATNÉ PODMIENKY

Contest je určený pre DJs a umelcov z Českej Republiky, Slovenskej Republiky, Poľska a Maďarska. Pokiaľ nebude môcť výherca odohrať set v daný čas alebo odmietne, jeho miesto bude nahradené iným umelcov z contestu podľa uváženia organizátora festivalu.

Organizátor nehradí dopravu na festival.

Na výhru nevzniká právný nárok. Každý súťažiaci dává s účasťou  zároveň aj svoj súhlas na zverejnenie svojho mena a priezviska na listine výhercov.

Organizátor súťaže si vyhradzuje právo pre vyradenie tých súťažiacich, ktorí porušili pravidla súťaže alebo si v súťaži počínali nedovoleným spôsobom, ktorý poškodzuje ostatných umelcov alebo dobré meno festivalu Beats for Love.

Poslaním prihlasovacieho e-mailu súťažiaci súhlasí s poskytnutím a spracovaním osobných údajov, ktoré sú v tomto emaile požadované podľa zákona 101 /2000 Sb., o ochrane osobných údajov.

POVINNÉ INFORMÁCIE

VISEGRAD B4L DJ CONTEST
IČ projektu: 21710063
Fond: International Visegrad Fund
Dlžka projektu: 25.5.2017 – 31.10.2017
Celková suma: 13 320 E
Partnermi projekt sú:  Site production s.r.o. SK, Alameda PL a Nótin Szabolcs HG

ODKAZY

 

Zdroj: B4L