bratislava-inline pripravuje svoj 14. ročník.

Už štrnásty rok sa v hlavnom meste chystajú obľúbené piatkové večerné jazdy na korčuliach. Pilotná jazda v rámci Move Week sa konala minulý týždeň, organizátori pozývajú tento piatok 9. júna na Slovakia Ring a v sobotu 24. júna do Trnavy na PSA TT-inline a Bercajgel. 

Inline korčuliarska akcia bratislava-inline je už dlhé roky neoddeliteľnou súčasťou letného programu Bratislavy. V tejto sezóne avizujú organizátori viaceré zmeny. Oficiálny štart sezóny je naplánovaný na 30. jún, v tomto mesiaci sa však môžete tešiť na zahrievacie jazdy v rámci sk-inline.

Prvá z nich sa bude konať už tento piatok 9. júna na fantastickom povrchu automotodromu Slovakia Ring. K dispozícii bude celá 5,922 metrov dlhá a 12 metrov široká trať. Na jazdu nie je potrebná žiadna registrácia a je zdarma pre všetkých – mladých, starých, jednotlivcov, dvojice, rodiny s deťmi,… pre každého, kto vie korčuľovať a brzdiť. Slovakia Ring sa nachádza v obci Orechová Potôň, len 36 km od Bratislavy, takže určite nezaváhajte a rovno po práci zbaľte seba, rodinu, kamarátov a známich a dajte aj pondelku šancu byť príjemným dňom! Korčuľovanie je v tomto prípade voľné, trať bude otvorená od 18 do 20.00.

Druhá mimobratislavská jazda sa koná v Trnave v sobotu 24. júna. PSA Peugeot Citroën Slovakia v spolupráci s bratislava-inline a akciou Bercajgel aj tento rok pripravili pre Trnavčanov, obyvateľov okolitých miest ale aj všetkých skalných fanúšikov verčerných korčuliarskych akcií jazdu po trnavských cestách. Účastníci sa začnú stretávať od 17.00 pri Bernolákovej bráne, samotná jazda odštartuje o 18.00. Pripravená je približne desaťkilometrová trasa po cestách Trnavy. Dopravu a pelotón bude koordinovať Okresný dopravný inšpektorát v Trnave a tiež inline team.

Tešíme sa na stretnutie s vami!

Viac info o bratislava-inline a jednotlivých jazdách na www.bratislava-inline.sk a na facebook stránke www.facebook.com/bratislavainline

Zdroj: bratislava-inline / www.bratislava-inline.sk