Bratislavské Konzervatórium oslávi 95. narodeniny s Boney M.

Štátne konzervatórium v Bratislave oslávi v roku 2015 svoje 95. výročie. Oslava bude jedinečná, študenti si ju vychutnajú na spoločnom pódiu s legendárnymi Boney M.!

12. marca 2015 vystúpi v bratislavskej HANT aréne Pasienky jedna z najpopulárnejších kapiel 70. a 80. rokov, Boney M. Fanúšikovia sa môžu tešiť nielen na najväčšie a nestarnúce hity zoskupenia, ale aj na jedinečnú oldies diskoshow, ktorá sa začne pred koncertom a bude pokračovať aj po ňom. Pridanou hodnotou bude nevšedné hudobné vystúpenie študentov bratislavského konzervatória, ktoré tak oslávi svoje krásne 95. narodeniny.

Konzervatoristi návštevníkov koncertu potešia netradičnými aranžánmi viacerých svetových odlies hitov, ale aj spoločným hudobným vystúpením s Boney M. „Na Bratislavu sa veľmi tešíme a sme naozaj nadšení, že budeme môcť vytvoriť žúr vo veľkom aj spolu s konzervatoristami. Veríme, že spolu s nimi rozprúdime tú pravú diskotékovú zábavu,“ povedala Sheila Bonnick, členka hudobnej formácie Boney M.

silver curtain background 2_res

Pre konzervatoristov pôjde o výnimočnú skúsenosť, nie každý deň majú možnosť ocitnúť sa na pódiu so svetoznámymi legendami a pred obrovským publikom. “Teším sa, že študenti dostanú príležitosť vystúpiť pred veľkým publikom a ukázať tak svoj talent. Tento zatiaľ Bratislavčania a Slováci všeobecne poznajú iba vďaka našim úspešným študentom, medzi ktorých patria napr. Nela Pocisková, Robo Roth, Peter Dvorský či Ladislav Chudík,” povedal riaditeľ konzervatória Peter Čerman. Účasť na oslave 95. narodenín prisľúbili práve aj niektorí zo známych absolventov konzervatória, čo by mohlo zážitok návštevníkov koncertu ešte viac umocniť.

Vstupenky na koncert sú už v predaji v sieti www.predpredaj.sk, vo vybraných predajniach

spoločnosti Telekom či partnerských centrách. Lístky sa začínajú predávať za 14,99 eur, avšak iba do 31. 1. 2015, následne bude ich cena stúpať. Fanúšikovia si môžu zakúpiť aj VIP lístky za 39,99 eur, ktoré zahŕňajú VIP vstup, welcome drink, ľahké občerstvenie, sedenie s operadlami a CD formácie Boney M. s podpismi aktérov na pamiatku.

Všetky aktuality a informácie sa dozviete aj na Facebook fan page Exkluzívny diskokoncert Boney M.

O Boney M.: Skupina Boney M. bola založená západonemeckým hudobným producentom Frankom Farianom. Práve on zoskupil legendárnu hudobnú zostavu, ktorá sa preslávila nestarnúcimi hitmi ako Rivers of Babylon, Rasputin, Hooray! Hooray! It’s Holy Holiday, Daddy Cool a mnohými ďalšími. Zostava Boney M. sa počas svojho pôsobenia niekoľkokrát zmenila. Na Slovensku vystúpi formácia v zložení Sheila Bonnick, Angela Anuforo, Noel Mascol a Maya Chewuluza.

boneym

Zdroj: Devito