CASSOVIANS METALLIANCE FEST 2016!

Na druhom pokračovaní košického festivalu „Cassovians Metalliance fest“ sa predstavia 3 kapely. Ravenclaw, Symfobia a Elders. Košický melodici RAVENCLAW, ktorí sľubujú 90 minútovú show, taktiež plánujú zahrať všetky piesne z ich najnovšieho počinu – „Presage“.

7 piesňová krátkometrážna „predzvesť“ ďalšieho albumu, uzrela svetlo sveta 19.augusta a pokrstil ju Kai Hansen, pravý a jediný „krstný otec power metalu“.  Nasledujúce vystúpenia odvejú košických „Havranov“ do ďalekého nemecka, ako súčasť a support koncertov kapely Masterplan.

Link na stránku: www.ravenclaw.sk

ravenclaw-promo-2016

Železo treba kuť, pokým je horúce. To si istotne povedala aj nitrianska kapela SYMFOBIA, ktorá sa nesie na vlne úspechu a množstva koncertov. Počas leta 2016 si zahrala na viacerých festivaloch, za všetky spomeňme Topfest, Masters of Rock, Benátska noc alebo Rock pod Kameňom. Okrem koncertovania sa skupina intenzívne venuje aj tvorbe nového materiálu.

Link na stránku: www.facebook.com/Symfobia/

symfobia

Košičania ELDERS sú skúsení muzikanti a po menších personálnych zmenách sa divákom predstavia v novej zostave s novou speváčkou a s novým  repertoárom. Kapela taktiež nedávno dokončila nahrávanie debudového CD s názvom „Elders“.

elders

Brány sa 16. Septembra otvárajú o 17 hodine. Vstupenky sa dajú zakúpiť v predpredaji a na mieste. V predpredaji za symbolickú cenu 3€ : v MIC – v Mestských informačných centrách – Košice, hlavná 32, v klube Collosseum na vrátnej 70 a v Music centre na Zvonárskej ulici č.12.

CASSOVIANS METALLIANCE FEST 2016

RAVENCLAW (Sk – Košice) – melodic power metal
SYMFOBIA (Sk – Nitra) – symfonický metal
ELDERS (Sk – Košice) – hard rock

Košicami bude znieť metal z CASSOVIANS METALLIANCE FEST-u  2016

Piatok 16.9.2016, Košice – Colloseum club, Štart: 17:00

cassovians_metalliance_fest_2016_final

Zdroj: Organizátor