Charitatívna aukcia živých vianočných stromčekov Nordmander.

Nákupné a spoločenské centrum CENTRAL pozýva všetkých, ktorí majú chuť pomáhať, na druhý ročník charitatívnej aukcie živých vianočných stromčekov spoločnosti NORDMANDER. Tá sa už dlhé roky okrem dovozu živých nordmandských jedličiek venuje aj charitatívnej činnosti. Návštevníkov čaká veľa zábavy, skvelý program a čaro pravej vianočnej atmosféry. 

Už túto nedeľu zažijete ako prebieha skutočná aukcia a vydražíte si ten najkrajší živý vianočný stromček s množstvom hodnotných darčekov, ktoré potešia nielen vás, ale aj vašich blízkych. A to nie je všetko! Zároveň pomôžete dobrej veci, keďže celý výťažok dražby je venovaný na pomoc malej Kamilke, ktorá tak bude môcť absolvovať rehabilitačný pobyt v špecializovanom centre ADELI v Piešťanoch. Charitatívna aukcia živých vianočných stromčekov Nordmander odštartuje v nedeľu 11. decembra 2016 o 15.00 hod. v nákupnom srdci Bratislavy. 

Živá jedlička rozvonia domov tou pravou vianočnou atmosférou! V samotnej dražbe bude ponúknutých 6 krásnych živých vianočných stromčekov prémiovej kvality, ktoré sa budú líšiť nielen veľkosťou, ale aj darčekmi, ktoré si spolu so stromčekmi môžete odniesť. 

A je sa na čo tešiť! Potešte seba a najbližších nádherným šperkom, kvalitnou kozmetikou, krásnymi hračkami, modernými výživovými doplnkami, poukazmi do najlepších bratislavských reštaurácií, lístkami na hokejový zápas či tanečné predstavenie, poukazom do kúpeľňového štúdia a známeho kaderníckeho salónu, špičkovým alkoholom alebo víkendovým pobytom v luxusnom hoteli, ktorí sídli v historickom zámku! 

V rámci podujatia je pre deti pripravené fotenie spolu s Mikulášom na pravých vianočných saniach, výroba originálnych ozdôb na vianočný stromček či písanie listu Ježiškovi, ktorý budú deti môcť poslať špeciálnou vianočnou poštou. Pripravené budú farbičky, ceruzky, perá aj lepidlá. O nezabudnuteľný zážitok sa postará profesionálny kúzelník Ivan Lučanič a svojim spevom vás očarí talentovaná speváčka Réka Ballová. Na všetkých účastníkov čaká kopec zábavy! Príďte si užiť pravú vianočnú atmosféru s celou rodinou už túto nedeľu.

Viac informácií nájdete na www.central.sk 

charitativna-aukcia-vianocnych-stromcekov

Zdroj: SKPR Strategies